Ønsker I at besøge Barcelona med børnene, er der masser af oplevelser til de mindste. Tag på museer med interaktive indslag og lad børnene løbe om kap med en OL-stjerne. Besøg stadionet hvor FC Barcelona holder til. Tag på byens legepladser, besøg et lokalt marked, og find ved fælles hjælp råvarerne til aftensmaden. Lad børnene lege i lejligheden og nyd storbyen med plads til familien.
Vælg mellem 60 sommerhuse
Emne nr.: 507-9361
Emne nr.: 507-9361

Tag børnene med til Barcelona

Selvom Barcelona er en storby, er der masser af oplevelser for familier med børn. Lej en ferielejlighed, så er der plads til, at I kan være en familie. I kan selv tilberede jeres måltider, så I kan spise når det passer ind i jeres program. Der er plads til lej og udfoldelse, hvis I lejer en ferielejlighed i Barcelona med børn.

Klar til at indtage byen kan I hoppe på bussen eller i metroen og køre afsted mod dagens mål.

Besøger i Mont Juïc kan I besøge OL-byen. Skal I op på bjerget på en anderledes måde, kan I tage svævebanen fra havnen i Barcelona. I OL-byen kan I svømme i de olympiske bassiner, se det store OL-anlæg eller besøge det Olympiske Museum. På museet er der tænkt på børn og legesyge sjæle. Her byder de på masser af interaktivitet, I kan bl.a. løbe om kap med en tidligere OL-stjerne og blive en bedre cykelrytter. Museet byder også på historie om OL gennem tiden og fremviser genstande der har forbindelse til det olympiske liv.

Er børnene fan af Messi og FC Barcelona, kan I lægge vejen forbi deres hjemmebanestadion Camp Nou. Selv når der ikke er kamp er stadionet fascinerende og børnene kan se hvor holdet plejer at holde til. I kan se hvor mange publikummer der faktisk er plads til og forestille jer, hvordan det lyder når stadion er helt fuldt og Barcelona score.

På byens mange pladser finder I legepladser, hvor børnene kan udfolde deres leg, mens I måske nyder solen med en kop kaffe i hånden.

Bliver I sultne, kan I besøge et af byens berømte markeder, her kan børnene selv være med til at vælge, hvilke farverige og spændende madvarer, I skal have med hjem eller måske en snack til at spise på stedet.

I Ciutadella parken finder I Barcelona Zoo. Her kan I bruge dagen med parkens dyr, spise en is og tage det hele i børnetempo. Hvis I er mere til karruseller og rutschebaner, kan I besøge forlystelsesparken Tibidabo i udkanten af Barcelona. Her kan I bruge en dag på at fornøje jer i parkens forlystelser, måske som afbræk til de mange storbyoplevelser.

Går ferien til Barcelona er en ferielejlighed i Barcelona med børn, det oplagte valg. Her kan I vælge en lejlighed med plads til familien. I kan tage lokale specialiteter og måske lidt Catalansk Cava med hjem, som kan nydes når børnene er puttet og I slapper af i lejligheden.

Vælg mellem 60 sommerhuse

Andre artikler om Barcelona

 • Billig storbyferie i Barcelona centrum

  I Barcelona er der mulighed for både billige, centrale og skønne ferielejligheder. Med lige netop den type I ønsker, har I den perfekte ramme for jeres ferie. Oplev Barcelonas mange seværdigheder og den pulserende stemning. Iagttag de mange arkitektoniske perler, shop på hovedgaderne eller bevæg jer ad de mindre sidegader og besøg de mange lokale butikker.
  Emne nr.: 507-9018
 • Badeferie Barcelona

  I om omkring Barcelona er der rig mulighed for badeferie. Her kan I nyde strandende, restauranterne med de lækre lokale retter og afslapningen. Når I trænger til afveksling, kan I hurtigt og nemt nå til Barcelona og byens mange tilbud og muligheder. Besøg byens kendte seværdigheder, glæd jer over markedernes farverige udvalg og byens mange seværdigheder.
  Emne nr.: 306-ES9510.388.1
 • Ferielejlighed i Barcelona centrum

  Bo i centrum af Barcelona og hav byen og dens liv lige uden for døren. Bor I, i centrum er I tæt på det hele. I har museer inden for gåafstand. Bevæger I jer lidt længere ud, bliver mulighederne endnu større. I kan bruge dagen på stranden, eller besøge nogle af de mange arkitektoniske værker byen har at byde på. Slå benene op i lejligheden og vær klar til en ny dags oplevelser.
  Emne nr.: 507-37
Vis alle artikler om Barcelona

Andre artikler

 1. Feriebolig Spanien

  Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
  Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.