Ved den flot beliggende Edersee er man tæt ved spændende attraktioner og midt i unik natur, som med sin righoldighed indbyder til både aktiv ferie og afslappende stunder sammen med familien.
Vælg mellem 317 sommerhuse
Hyggelig loftslejlighed til 3 personer beliggende i udkanten af nationalparken Kellerwald i byen Frankenau.
Hyggelig loftslejlighed til 3 personer beliggende i udkanten af nationalparken Kellerwald i byen Frankenau. Efter en cykel- eller vandretur kan man nyde udsigten fra altanen som hører med til lejligheden. Emne nr. 207-DMG01013F-16.

Det er sjældent at finde et område så velegnet til friluftsaktiviteter og afslapning som Edersee. Hvad enten man er vandsportsentusiast, lystfisker, vandrer eller passioneret cyklist er der optimale betingelser for udfoldelse her. Foretrækker I ro, fred og afslapning er Edersee lige så velegnet. Skønne oplevelser venter, uanset hvordan I ønsker at tilbringe jeres ferie.

Den 27 km lange opdæmmede sø Edersee ligger midt i Nationalpark Kellerwald-Edersee i den tyske delstat Hessen.

Dæmningen ved Edersee blev bygget i årene 1908 til 1914 for at tilføre skibsfarten i floden Weser tilstrækkelig med vand i sommermånederne. Senere har muren været anvendt til produktion af strøm og beskyttelse ved højvande. Er i dag en populær turistattraktion. I sæsonen fra påske til oktober har den nærliggende Aquapark åbent. Aquapark er en miniudgave af Edersee i størrelsesforholdet 1:200.

Edersee har en fortrinlig vandkvalitet og sammen med de lokale vind- og vejrforhold giver det optimale forhold for indlæring og udøvelse af alle typer vandsport. Edersee tiltrækker således alle former for vandsportsentusiaster samt lystfiskere.

Naturpark Kellerwald-Edersee, der er UNESCO verdensnaturarv grundet sine udstrakte bøgeskove, har talrige vandre- og cykelveje. Hvad enten I foretrækker at nyde den uberørte og storslåede natur i roligt tempo og med mange pauser, eller ønsker at prøve kræfter med de mere krævende etaper, findes det her. Pak badetøjet og spring i søens kølende klare vand, når I på en fantastisk sommerdag begiver jer ud på den veludbyggede Ederradweg, og trænger til afkøling på cykelturen.

Vandpjask og badning er også muligt i Friluftsbadet Henkel-Erlebnisbad i Vöhl. Her er 70 meter lang vandrutsjebane og fine bassin- og saunafaciliteter.

Edersee er bestemt også værd at opleve på en udflugt med rutebådene, som lægger til i ved Edertal-Sperrmauer, Waldeck, Halbinsel Scheid, Bringhausen, Asel og Herzhausen. Der er restaurant om bord.

Området omkring Edersee har et stort udbud af attraktioner og udflugtsmuligheder. Besøg imponerende Schloss Waldeck, som troner over søen fra sin beliggenhed i 200 meters højde. Det tilhørende borgmuseum formidler slottets gruopvækkende historie på spændende vis. En anden skøn udflugtsmulighed er en tur i WildtierPark Edersee, hvor I bl.a. kan overvære et fantastisk rovfugleshow.

I Baumkronenweg Edersee venter der jer en uforglemmelig naturoplevelse. Den 750 meter lange ”egernsti” i højde med træernes kroner gør det muligt for hele familien - unge som ældre - at opleve skoven fra et helt andet perspektiv, end vi mennesker sædvanligvis gør. Baumkronenweg Edersee er konstrueret således, at både kørestolsbrugere og barnevogne kan tage turen uden problemer.

Udsigt får I bestemt også på en hyggelig tur med Waldecker Bergbahn, der let og bekvemt transporterer jer fra Edersee og op i højden til landsbyen Waldeck.

Attraktionen Sommerrondelbahn Edersee indeholder, som det fremgår af navnet, en 850 meter lang sommer kælkebane, foruden ved vandcykler, minigolf, trampoliner, klappedyrs zoo, stor legeplads og mange andre forlystelser.

Besøger I Das Tolle Haus Am Edersee vil I opleve, at her er verden på hovedet! Huset er på 95 kvadratmeter fordelt på to etager og indrettet som et normalt hus, bortset fra at alt er vendt 180 grader. I har her en unik chance for at skyde feriens sjoveste fotos!

Privat sommerhusudlejning ved Edersee - professionel service
Samtlige sommerhuse til udlejning ved Edersee er ejet af private. Af den grund kan man faktisk udelukkende leje et privat sommerhus ved Edersee. Når du bestemmer dig for at leje sommerhus privat ved Edersee hos Feline havner du ikke i den situation at noget går galt.

Vi er på din side hele tiden og bakker dig op med professionel service og prisgaranti. Ydermere får du lokal service overalt igennem vores professionelle samarbejdspartnere. Sommerhus privat udlejning ved Edersee? Svaret ligger lige til højrebenet: Lej sommerhus privat ved Edersee hos Feline!

Største udvalg af sommerhuse til leje ved Edersee
Hos Feline finder du altid det største udvalg af sommerhuse ved Edersee. Feline giver dig sommerhuse ved Edersee fra både små og store udlejningsbureauer og har gjort det virkelig let at søge blandt dem alle. Vi kalder konceptet ”Én portal - alle sommerhuse”. Det er nemt og tidsbesparende for dig, at du får adgang til alle sommerhuse til leje ved Edersee på ét sted!

Leje af sommerhus ved Edersee med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus ved Edersee med præcis den beliggenhed du vil have. Sommerhusudlejning ved Edersee har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus ved Edersee nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse ved Edersee - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at anvende Feline til leje af sommerhus ved Edersee. Her kan du uden nogen problemer finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie ved Edersee. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus ved Edersee hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus ved Edersee her
Ferien er familiens frikvarter, men der er jo på ingen måde nogen grund til at give for meget for den. Den situation vil du aldrig finde dig selv i hos Feline. Vi lover dig at uanset hvornår du lejer et sommerhus ved Edersee, et feriehus ved Edersee eller en feriebolig ved Edersee er der ikke andre der har en lavere pris end vi har. Feline giver dig ferie ved Edersee til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus ved Edersee nu!

Vælg mellem 317 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig Hessen

    Med sin placering i hjertet af Tyskland byder Hessen på et stort udvalg af feriemuligheder. Hvad enten I er til kulturrejser, vandreferie, cykelferie, storbyture eller rene naturoplevelser – Hessen har det hele. Oplev den naturskønne delstat med de mange dyreparker og besøg de kontrastfyldte byer, der på samme tid er både moderne og traditionsbundne og fyldt med historie.
    3-værelses lejlighed til 4 personer beliggende i lejlighedshotellet "Sternkuppe Rhön", 500 m fra centrum af Gersfeld.
  2. Feriebolig Tyskland

    Tyskland er nok det land i Europa, hvor mangfoldigheden er størst. Naturen byder på hav, søer og kanaler i nord og bjerge, store skove med vandfald og fossende floder længere syd på. Landet bugner af natur- og dyreparker, og historisk og kulturelt er det et sandt skattekammer af slotte, borge, klostre og middelalder landsbyer. Naturen og kulturen er rigt repræsenteret på UNESCOs Verdensarvsliste.
    Tilbring din ferie i denne smagsfuldt indrettede lejlighed til 3 personer i Bödefeld midt i regionen Sauerland.