Ved den flot beliggende Edersee er man tæt ved spændende attraktioner og midt i unik natur, som med sin righoldighed indbyder til både aktiv ferie og afslappende stunder sammen med familien.
Vælg mellem 206 sommerhuse
Edersee

Det er sjældent at finde et område så velegnet til friluftsaktiviteter og afslapning som Edersee. Hvad enten man er vandsportsentusiast, lystfisker, vandrer eller passioneret cyklist er der optimale betingelser for udfoldelse her. Foretrækker I ro, fred og afslapning er Edersee lige så velegnet. Skønne oplevelser venter, uanset hvordan I ønsker at tilbringe jeres ferie.

Den 27 km lange opdæmmede sø Edersee ligger midt i Nationalpark Kellerwald-Edersee i den tyske delstat Hessen.

Dæmningen ved Edersee blev bygget i årene 1908 til 1914 for at tilføre skibsfarten i floden Weser tilstrækkelig med vand i sommermånederne. Senere har muren været anvendt til produktion af strøm og beskyttelse ved højvande. Er i dag en populær turistattraktion. I sæsonen fra påske til oktober har den nærliggende Aquapark åbent. Aquapark er en miniudgave af Edersee i størrelsesforholdet 1:200.

Edersee har en fortrinlig vandkvalitet og sammen med de lokale vind- og vejrforhold giver det optimale forhold for indlæring og udøvelse af alle typer vandsport. Edersee tiltrækker således alle former for vandsportsentusiaster samt lystfiskere.

Naturpark Kellerwald-Edersee, der er UNESCO verdensnaturarv grundet sine udstrakte bøgeskove, har talrige vandre- og cykelveje. Hvad enten I foretrækker at nyde den uberørte og storslåede natur i roligt tempo og med mange pauser, eller ønsker at prøve kræfter med de mere krævende etaper, findes det her. Pak badetøjet og spring i søens kølende klare vand, når I på en fantastisk sommerdag begiver jer ud på den veludbyggede Ederradweg, og trænger til afkøling på cykelturen.

Vandpjask og badning er også muligt i Friluftsbadet Henkel-Erlebnisbad i Vöhl. Her er 70 meter lang vandrutsjebane og fine bassin- og saunafaciliteter.

Edersee er bestemt også værd at opleve på en udflugt med rutebådene, som lægger til i ved Edertal-Sperrmauer, Waldeck, Halbinsel Scheid, Bringhausen, Asel og Herzhausen. Der er restaurant om bord.

Området omkring Edersee har et stort udbud af attraktioner og udflugtsmuligheder. Besøg imponerende Schloss Waldeck, som troner over søen fra sin beliggenhed i 200 meters højde. Det tilhørende borgmuseum formidler slottets gruopvækkende historie på spændende vis. En anden skøn udflugtsmulighed er en tur i WildtierPark Edersee, hvor I bl.a. kan overvære et fantastisk rovfugleshow.

I Baumkronenweg Edersee venter der jer en uforglemmelig naturoplevelse. Den 750 meter lange ”egernsti” i højde med træernes kroner gør det muligt for hele familien - unge som ældre - at opleve skoven fra et helt andet perspektiv, end vi mennesker sædvanligvis gør. Baumkronenweg Edersee er konstrueret således, at både kørestolsbrugere og barnevogne kan tage turen uden problemer.

Udsigt får I bestemt også på en hyggelig tur med Waldecker Bergbahn, der let og bekvemt transporterer jer fra Edersee og op i højden til landsbyen Waldeck.

Attraktionen Sommerrondelbahn Edersee indeholder, som det fremgår af navnet, en 850 meter lang sommer kælkebane, foruden ved vandcykler, minigolf, trampoliner, klappedyrs zoo, stor legeplads og mange andre forlystelser.

Besøger I Das Tolle Haus Am Edersee vil I opleve, at her er verden på hovedet! Huset er på 95 kvadratmeter fordelt på to etager og indrettet som et normalt hus, bortset fra at alt er vendt 180 grader. I har her en unik chance for at skyde feriens sjoveste fotos!

Vælg mellem 206 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig Hessen

    Med sin placering i hjertet af Tyskland byder Hessen på et stort udvalg af feriemuligheder. Hvad enten I er til kulturrejser, vandreferie, cykelferie, storbyture eller rene naturoplevelser – Hessen har det hele. Oplev den naturskønne delstat med de mange dyreparker og besøg de kontrastfyldte byer, der på samme tid er både moderne og traditionsbundne og fyldt med historie.
    3-værelses lejlighed til 4 personer beliggende i lejlighedshotellet "Sternkuppe Rhön", 500 m fra centrum af Gersfeld.
  2. Feriebolig Tyskland

    Tyskland er nok det land i Europa, hvor mangfoldigheden er størst. Naturen byder på hav, søer og kanaler i nord og bjerge, store skove med vandfald og fossende floder længere syd på. Landet bugner af natur- og dyreparker, og historisk og kulturelt er det et sandt skattekammer af slotte, borge, klostre og middelalder landsbyer. Naturen og kulturen er rigt repræsenteret på UNESCOs Verdensarvsliste.
    Brandenburger Tor i Berlin, Tyskland