Grækenlands klima og badestrande giver jer optimale betingelser for en vellykket ferie, hvis I søger varme og charme, og samtidig gerne vil supplere med udflugter til storslåede kulturhistoriske seværdigheder. Opsøg det autentiske, græske køkken – en oplevelse i sig selv!
Vælg mellem 2.060 sommerhuse Destinationer under Grækenland
3-værelses feriehus på 90 m² til 4 personer med udendørs swimmingpool kun 200 m fra stranden ved byen Mohlos.
3-værelses feriehus på 90 m² til 4 personer med udendørs swimmingpool kun 200 m fra stranden ved byen Mohlos. Huset ligger ligeledes tæt på supermarked, restaurant, bar, bageri m.m. Emne nr. 309-GR6210.120.1

Grækenland er beliggende i den sydøstlige del af Europa og består både af fastland samt mere end 2500 øer, hvoraf kun de 227 er beboede. Landet har typisk middelhavsklima med regnfulde, milde vintre og tørre, varme somre. Grækenlands historie er særdeles omfattende og spændende, og i det gamle Grækenland spillede guder og filosoffer en central rolle. I den græske oldtid udvikledes en kultur, som fik stor indflydelse på den efterfølgende europæiske civilisation.

Hovedstaden Athen var allerede i oldtidens Grækenland en ledende by og anslås at have været beboet i mindst 3000 år. I dag er Athen et populært turistmål med sin kombination af moderne storby og et væld af kulturhistorie. I Athen kan man betages af den unikke, eventyrlige stemning ved ruiner og gamle templer, og efterfølgende tage på eksklusiv shopping og besøge trendy cafeer. Parthenon templet på Akropolis er Athens vartegn og et af de mest berømte bygningsværker i verden. En fantastisk oplevelse at stå her og forestille sig, hvordan templet så ud ved indvielsen for 2500 år siden – et historisk vingesus! På Lycabettóshøjen i det nordøstlige hjørne af Athen har man en fantastisk udsigt over byen og omegnen samt mulighed for at besøge det lille kapel Agios Geórgios.

Vil man gerne shoppe souvenirs er der glimrende muligheder i gaderne omkring Monastiráki-pladsen nord for Plaka, hvor antik- og souvenirforretningerne ligger tæt. På søndage, når forretningerne er lukkede, åbner Athens berømte Monastiráki loppemarked til gengæld med et stort og forholdsvis billigt udvalg i antikviteter, lædervarer, mønter, sølvtøj og smykker.

De mange vidunderlige og atmosfærefyldte græske øer tiltrækker ikke uden grund hvert år en stor gruppe turister. Øerne har tilmed meget kulturhistorisk at byde på, men er dog først og fremmest kendt for skønne sandstrande og azurblåt badevand, der sammen med det autentiske, græske køkken ikke kan undgå at danne basis for den vellykket ferie for hele familien. Det er stadig muligt at finde græske øer, hvor der er ro og fred, hvis man foretrækker det, mens der på de mere kendte turistmål er liv og aktivitet stort set døgnet rundt.

Kreta er Grækenlands største ø og den sydligste med en placering kun 300 km nord for Afrika. Blandt turister hører øen til blandt de populæreste og ikke uden grund. Kreta har kilometervis af flotte og forskelligartede sandstrande. På østkysten ligger Vai, hvor ca. 5000 palmer skaber Europas største palmestrand. Elafonissi på vestkysten har til gengæld en strand med lyserødt sand – men der findes mange andre små og store strande på Kreta. Med garanti er her noget for enhver smag. En udflugt til den 16 km lange Samariakløft sender jer ud på en vandretur i fantastiske omgivelser, mens I efter en sejltur til den lille ubeboede ø Spinalonga (Kalydon) kan se ruinerne af en helt lille samfund, der opstod i øens tid som koloni for spedalske på den tid, hvor sygdommen endnu var uhelbredelig. Sæt jer og nyd den afslappede atmosfære og en lækker frokost på havnen i stemningsfulde Chania, eller besøg Kretas dynamiske hovedstad Heraklion, som desuden er Grækenlands femtestørste by.

Andre vidunderlige, velbesøgte græske øer er eksempelvis Samos, Kos og Korfu. Alle byder de på hyggelige og autentiske landsbyer, kulturhistoriske seværdigheder og helt vidunderlige badestrande med kridhvidt sand og krystalklart, blåt vand, der i den grad lægger op til strandliv og afslapning.

Det græske køkken er kendt for sine lækre, smagfulde retter med lokale ingredienser som oliven, tomater, lam, og fisk tilsat skønne krydderier – og en god, græsk middag afsluttes naturligvis med anislikøren raki.

Leje af sommerhus i Grækenland med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du altid kan finde og leje et sommerhus i Grækenland med nøjagtig den beliggenhed du vil have. Sommerhusudlejning i Grækenland har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus i Grækenland nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Grækenland - enkelt og sikkert
Det er nemt at benytte Feline til leje af sommerhus i Grækenland. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie i Grækenland. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus i Grækenland hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Grækenland her
Ferien er årets højdepunkt, men der er jo på ingen måde nogen grund til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil aldrig opstå hos Feline. Vi står inde for at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Grækenland, et feriehus i Grækenland eller en feriebolig i Grækenland er der ingen andre bureauer der har en lavere pris end os. Feline er ferie i Grækenland til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Grækenland nu!

Vælg mellem 2.060 sommerhuse

Områdeanmeldelser

10 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 september
Flot natur og rigtig gode muligheder for badning både ved stranden neden for huset og ved de omkringliggende badestrande. Spinalonga øen er også et besøg værd ligesom kløften ved Kritsa var en spændende og sjov udfordring for både børn og voksne. Plaka by er - selv om den er præget af turisme - en hyggelig by med flere gode restauranter og så var det skønt at den lå i gåafstand til villaen. Vi kan på det varmeste anbefale området.
Agios Nikolaos