I Peloponnes kan man virkelig mærke historiens vingesus! Området har særdeles mange kulturhistoriske seværdigheder, som sammen med vidunderlige sandstrande og smuk natur er en unik kombination – et sandt ferieparadis.
Vælg mellem 145 sommerhuse
Denne hyggelige lejlighed i stueetagen til 5 personer er den ene halvdel af et dobbelthus beliggende kun 15 km fra Kalamata.
Denne hyggelige lejlighed i stueetagen til 5 personer er den ene halvdel af et dobbelthus beliggende kun 15 km fra Kalamata. Lejer man begge lejligheder er der plads til op til 16 personer, hvilket gør det meget velegnet til flere familier eller en gruppe venner. Emne nr. 137-GPE190

Den græske halvø Peloponnes er opkaldt efter sagnhelten Pelops og ligger i den sydlige del af landet. Peloponnes byder både på krystalklart badevand, skønne strande og hyggelige, stemningsfulde tavernaer. Foruden at være en solrig destination er Peloponnes uendelig rig på spændende historie og monumenter fra før stenalderen og frem til i dag - præget af mange forskellige folkeslag. Desuden ligger Grækenlands højeste bjerg, Olympen (2918 m) også i Peloponnes.

Landsdelen er tætpakket med fantastisk natur i form af vidunderlige kyststrækninger og frodige bjergområder indhyllet i den karakteristiske krydrede duft af pinjetræer og vilde krydderurter.

Hvis I nyder at vandre kan Vouraikosdalen og hele området omkring byen Stadt Kalavrita anbefales, men Peloponnes smukke natur indbyder også til udflugter på mountain bike.

Byen Sparta hører til blandt de mest kendte græske byer, og har på grund af sin spændende og dramatiske historie særlig mange seværdigheder at byde på – eksempelvis Archaeological Museum of Sparta, Acropolis and Ancient Theater og Mystras.

Kalamata er regionens næststørste by, og her kan I blandt andet opleve slottet Villehardouin, Ipapandis byzantiske kirke og Kalograion klostret med tilhørende silkevævningsværksted.

Særligt smukke og lækre strande finder I på den sydlige halvdel af Peloponnes. Prøv Voidokilia Beach, der har en fantastisk beliggenhed formet som en bue med en mindre åbning ud til havet mellem to bjerge. Husk at medbringe picnickurv, da der ikke er cafeer og restauranter nærved. Stranden er for øvrigt oplagt til snorkling! Methoni Beach er en fin bystrand i Methoni med lavt, børnevenligt badevand og grovkornet sand. Her kan I nyde lækre, græske specialiteter på stedes hyggelige taverna med en vidunderlig udsigt ud over havet. Fuldkommen afslapning!

Byen Tolo har en dejlig, charmerende blanding af autentisk nærmiljø, strandliv, skønne spisesteder og gode muligheder for udflugter. I kan leje en cykel eller gå turen ud gennem frodige appelsinplantager til landsbyen Drepano og herfra tage videre ud til kysten ved Vivari. Fiskerbåde leverer dagligt fisk og blæksprutter ind til tavernerne ved byens lille strand, hvor I endelig ikke må gå ikke glip af at få et fantastisk måltid baseret på de lokale, friske råvarer.

I Nafplio ledes tankerne hurtigt hen mod den græske storhedstid og dengang byen var hovedstad for hele landet. Byen emmer af kultur og historie, store pladser og her hersker en helt unik stemning. Gå en tur i den gamle bydel, slå jer ned og nyd livet på de smukke torve eller langs havnepromenaden.

Leje af sommerhus Peloponnes med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus Peloponnes med præcis den beliggenhed du vil have. Det er sommerhusudlejning Peloponnes på den letteste måde. Lej dit sommerhus Peloponnes nu og gør drømmen om en uforglemmelig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Peloponnes - enkelt og sikkert
Det er nemt at bruge Feline til leje af sommerhus Peloponnes. Her kan du hurtigt og nemt finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Peloponnes. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Peloponnes hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Peloponnes her
Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo ikke nogen grund til at betale mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til hos Feline. Vi garanterer at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Peloponnes, et feriehus Peloponnes eller en feriebolig Peloponnes er der ingen andre bureauer der har en billigere pris end vi har. Feline giver dig ferie Peloponnes til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Peloponnes nu!

Vælg mellem 145 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig Grækenland

    Grækenlands klima og badestrande giver jer optimale betingelser for en vellykket ferie, hvis I søger varme og charme, og samtidig gerne vil supplere med udflugter til storslåede kulturhistoriske seværdigheder. Opsøg det autentiske, græske køkken – en oplevelse i sig selv!
    3-værelses feriehus på 90 m² til 4 personer med udendørs swimmingpool kun 200 m fra stranden ved byen Mohlos.