Ægte græsk stemning og skønne ferieoplevelser venter jer på den umådelige smukke og frodige ø Korfu. Nyd en eventyrlig - nærmest fortryllende udsigt fra Solnedsgangsbjerget i Pelekas, og slap af på jeres yndlingsstrand efter en svalende dukkert i det azurblå vand. Det unikke græske køkken er ligeledes en oplevelse i sig selv.
Vælg mellem 23 sommerhuse
Luksuriøs 5-værelses villa "Arhontiko"på 2 etager til 8 personer beliggende i Kerkira med udendørs pool.
Luksuriøs 5-værelses villa "Arhontiko"på 2 etager til 8 personer beliggende i Kerkira med udendørs pool. Til huset hører en dejlig stor terrasse og have. Der er 400 m til indkøbsmuligheder og 3 km til et stort indkøbscenter. Emne nr. 309-GR1200.200.1

Den pragtfulde græske ø Korfu har alt fra lækre strande beliggende ud til glitrende, azurblåt hav, frodige bjerglandskaber og spændende seværdigheder til fantastiske, kulinariske oplevelser at byde på. Øen kan nærmest betragtes som et lille stykke af paradis og har en spændende og dramatisk historie. Hvad enten man er til afslapning eller er fyldt med eventyrlyst er Korfu en fuldkommen ideel destination for en vellykket ferie.

Korfus pulserende centrum er Korfu by, der ligger midt på øens østkyst. Bygningsværkerne her bærer præg af alt fra tiderne under fremmed herredømme og besættelse. De små, snørklede og hyggelige gader munder ud i en stor åben park med udsigt til havet tæt ved byens strande og atmosfærefyldte marina.

Omtrent 7 km fra Korfu by ligger Gouvia, som på trods af sin beskedne størrelse er en af de største feriebyer på Korfu. Her er et væld af butikker og spisesteder mv. Ved byen ligger små, smalle grusstrande hvorfra der er et prægtigt udsyn over Korfus frodige landskab. Sommeren igennem er det prægtigt syn at se de store og flotte lystyachter, der lægger til ved marinaen i Gouvia.

På vestkysten af Korfu findes det lille, idylliske ferieområde Agios Gordios, og for foden af bjergene ligger en af øens bedste strande. Udsigten herfra er betagende smuk med en næsten caribisk stemning.

Den ultimative udsigt på Korfu fås på Solnedsgangsbjerget i Pelekas. Den betagende udsigt består af Korfu i 360 graders udstrækning – smukke kystlinjer, bølgende bjerge, Korfu by og det græske fastland langt væk i tågedis. At se solen gå ned her er selvsagt fortryllende!

Centralt midt på Korfu ligger vandlandet Aqualand i byen Agios loannis. Her kan I slå jer løs i ikke mindre end 36 forskellige vandrutsjebaner samt 15 forskellige pools, jacuzzi mv. Når I trænger til en pause fra alle aktiviteterne kan I nyde solen og de grønne omgivelser fra en liggestol, eller udvælge jer et dejligt måltid fra det græske køkken på et af attraktionens lækre spisesteder.

Korfus bjergrige natur giver mange muligheder for smukke, men også varme vandreture i rolige og fredelige omgivelser – med og uden guide. Husk at medbringe rigeligt med vand i det solrige klima!

Udvalget af strande på Korfu er stort og varieret. De bedste strande med fint sand findes på vestkysten, mens østkystens strande oftest består af sten.

Både i de små lokale butikker rundt om på Korfu og på markedet nær San Rocco Pladsen er der et stort udvalg af spændende og flotte, lokale specialiteter som eksempelvis vaskesvampe, keramik, træ, broderier, guld- og sølvsmykker.

Det græske køkken er en unik oplevelse for alle sanser. Gå frem for alt ikke glip af specialiteter som tzatziki, gyros, moussaka og pastitsada. Hertil drikkes grækernes egenproducerede hvid- og rosevin retsina, ølmærket Mythos og den græske nationaldrik ouzo. Endelig er der kaffe, som grækerne er kendt for at drikke rigtig meget af. Korfu har et stort udvalg af hyggelige kaffebarer, som serverer god kvalitetskaffe. Velbekomme!

Leje af sommerhus på Korfu med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du altid kan finde og leje et sommerhus på Korfu med nøjagtig den beliggenhed du ønsker dig. Feline er sommerhusudlejning på Korfu på den letteste måde. Lej dit sommerhus på Korfu nu og gør drømmen om en dejlig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse på Korfu - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at anvende Feline til leje af sommerhus på Korfu. Her kan du så let som ingenting finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie på Korfu. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus på Korfu hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus på Korfu her
Ferien er den tid på året alle glæder sig til, men derfor er der jo ikke nogen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til her. Vi står inde for at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus på Korfu, et feriehus på Korfu eller en feriebolig på Korfu er der ikke andre der har en lavere pris end vi har. Feline er ferie på Korfu til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus på Korfu nu!

Vælg mellem 23 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig Grækenland

    Grækenlands klima og badestrande giver jer optimale betingelser for en vellykket ferie, hvis I søger varme og charme, og samtidig gerne vil supplere med udflugter til storslåede kulturhistoriske seværdigheder. Opsøg det autentiske, græske køkken – en oplevelse i sig selv!
    3-værelses feriehus på 90 m² til 4 personer med udendørs swimmingpool kun 200 m fra stranden ved byen Mohlos.