Grækenlands størst ø Kreta har et væld af fantastiske, børnevenlige strande med lækkert badevand, kulturhistoriske seværdigheder og autentiske bymiljøer at byde på. Slap af på en hyggelig taverna og nyd et dejligt måltid fra det herlige græske køkken.
Vælg mellem 959 sommerhuse
Hyggelig 2-værelses lejlighed til 3 personer i lejlighedskomplekset Palazzo Vecchio med 23 boligenheder i Rethymnon.
Hyggelig 2-værelses lejlighed til 3 personer i lejlighedskomplekset Palazzo Vecchio med 23 boligenheder i Rethymnon. Til lejligheden hører en fælles udendørs swimmingpool. Emne nr. 212-HER02049CYYYP

Kreta er den største græske ø, den femtestørste i Middelhavet og den sydligste af de græske øer i Ægæerhavet. På grund af Kretas placering, kun ca. 300 km fra Afrikas kyst, har øen mere end 300 solskinsdage om året. Derfor: Søger I en solrig ferie ved skønne sandstrande og det turkisblå Middelhav, og holder I af det farverige og smagfulde græske køkken – er Kreta det perfekte valg for en vellykket ferie.

Byen Chania i det vestlige Kreta har en hyggelig gammel bydel, som er koncentreret omkring den smukke og stemningsfulde venezianske havn. Udforsk Chanias smalle gader med de historiske huse og en helt unik atmosfære. Byen summer af liv og handel fra boder og butikker, cafeer og taverner, hvilket bliver endnu mere intenst, når det lune aftenmørke sænker sig. Ved markedshallen i Chania findes en vrimmel af småforretninger, og ikke langt derfra ligger Kretas bedste lædermarked med et særdeles righoldigt udvalg indenfor tasker, sko og bælter. Kulturelt har Chania også meget at byde på. Besøg eksempelvis Arkæologisk Museum, Det Maritime Museum samt Janitshar-moskeen og ”Lille Venedig”.

Vest for Chania, et kvarters gang fra den gamle bydel, ligger byens fine sandstrand. Dejlig børnevenligt badevand findes også ved Falássarna (ca. 50 km vest for Chania), hvor stranden har groft sand, små klipper, og lav vanddybde. Afslut dagens strandtur her med et flot kig til solnedgangen fra de højtbeliggende strandcafeer, mens I nyder en kold forfriskning. I det hele taget er der strande for enhver smag på Kreta – store og små, livlige og fredfyldte. På østkysten ligger Vai, hvor de ca. 5000 palmer danner Europas største palmestrand, mens Elafonissi på vestkysten til gengæld har noget så usædvanligt som en strand med lyserødt sand . . .

En af de absolut største naturoplevelser på Kreta får man på en udflugt til Samaria-kløften, der har været udnævnt som nationalpark siden 1962. Vandreturen ned gennem Samaria-kløften er både enestående, men også en fysisk udfordring, som varer mellem 6 og 8 timer. Kløften er med sine 18 km den længste i Europa, og byder på en mangfoldighed af dyr og planter. Ældgamle pinjetræer og cypresser, vilde orkideer og majestætiske kongeørne. En mindre krævende tur får man ved i stedet at vælge Imbros-kløften, hvor turen på 7 km tager ca. 3 timer. Denne rute går fra landsbyen Imbros og slutter på sydkysten ved det lille fiskerleje Chóra Sfakion.

Agios Nikolaos, på østsiden af Kreta, ligger idyllisk ud til den smukke bugt Mirabello. Byen er, til trods for sin popularitet som feriedestination, en rolig by – fyldt med autentisk græsk charme. Midt i byen er der en lille sø omkranset af hyggelige restauranter, og gaderne omkring torvet indbyder til afslappende slentreture, hvor der måske samtidig kan gøres et shoppefund eller to.
Der ligger to strande tæt ved Agios Nikolaos, en på hver sin side af havnen, men den mest kendte strand i området er Almiros stranden beliggende to kilometer syd for byen. Almiros stranden er med sit lave vand og fine sand yderst børnevenlig.

Kretas hovedstad Iráklion er beliggende midt på øens nordkyst. Det er en hektisk by med et charmerende og autentisk liv omkring havnen. I Basarkvarteret i Iráklion kan man lade sig hengive til et sandt bombardement af dufte og farveindtryk. Smag på de lokale råvarer og gå på opdagelse i de mange souvenir- og lædervareforretninger. Kretas største turistattraktion, Knossos Paladset ligger lige syd for hovedstaden, og syd for Knossos breder et enestående landskab af olivenlunde, vidtstrakte vinmarker, gigantiske agaver og tårnhøje cypresser sig.

Leje af sommerhus på Kreta med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du når som helst kan finde og leje et sommerhus på Kreta med nøjagtig den beliggenhed du ønsker dig. Det er sommerhusudlejning på Kreta på den mest enkle måde. Lej dit sommerhus på Kreta nu og gør drømmen om en uforglemmelig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse på Kreta - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at bruge Feline til leje af sommerhus på Kreta. Her kan du hurtigt og nemt finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie på Kreta. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus på Kreta hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus på Kreta her
Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo på ingen måde nogen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til hos os. Vi garanterer at uanset hvornår du lejer et sommerhus på Kreta, et feriehus på Kreta eller en feriebolig på Kreta er der ingen andre bureauer der har en billigere pris end os. Feline betyder ferie på Kreta til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus på Kreta nu!

Vælg mellem 959 sommerhuse

Områdeanmeldelser

10 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 september
Flot natur og rigtig gode muligheder for badning både ved stranden neden for huset og ved de omkringliggende badestrande. Spinalonga øen er også et besøg værd ligesom kløften ved Kritsa var en spændende og sjov udfordring for både børn og voksne. Plaka by er - selv om den er præget af turisme - en hyggelig by med flere gode restauranter og så var det skønt at den lå i gåafstand til villaen. Vi kan på det varmeste anbefale området.
Agios Nikolaos

Andre artikler

  1. Feriebolig Grækenland

    Grækenlands klima og badestrande giver jer optimale betingelser for en vellykket ferie, hvis I søger varme og charme, og samtidig gerne vil supplere med udflugter til storslåede kulturhistoriske seværdigheder. Opsøg det autentiske, græske køkken – en oplevelse i sig selv!
    3-værelses feriehus på 90 m² til 4 personer med udendørs swimmingpool kun 200 m fra stranden ved byen Mohlos.