Bodensøen ligger på grænsen mellem Tyskland, Østrig og Schweiz og består i realiteten af to søer, der er forbundet af den 4,3 km lange flod Seerhein. Det naturskønne område omkring søen indbyder til udendørsaktiviteter, og der er en sand overflod af muligheder for hele familien både på land og i vand, på cykel eller gåben, med fiskestang eller på surfboard.
Vælg mellem 346 sommerhuse
Det børnevenlige feriehus FERIENBAHNHOF BODENSEE til 5 personer, er et nedlagt banegårdshus, der ligger i Frickingen ved Bodensøen.
Det børnevenlige feriehus FERIENBAHNHOF BODENSEE til 5 personer, er et nedlagt banegårdshus, der ligger i Frickingen ved Bodensøen. Indkøbsmuligheder ca. 50 m og restaurant ca. 400 m. Huset ligger på en 3.000 m² stor grund, hvor der findes 11 togvogne, der ligeledes benyttes som feriehuse. Emne nr. 253-FRN101

Cykelruterne ved Bodensøen hører til de allersmukkeste i Europa. Der er en storslået natur ved søen, alpetinder i baggrunden og de hyggelige byer, med et levende kulturlivet og sydlandsk atmosfære.

På grund af det meget milde klima, er det muligt at dyrke vin og høste grønsager 10 måneder om året, så markerne er frodige året rundt. Konstanz er den største by ved Bodensøen, hvor I bl.a. finder en hyggelig lille havn og en dejlig park. Byen er bestemt et besøg værd, så snyd ikke jer selv for et besøg i den dejlige gamle by.

Sea Life Konstanz er en af byens store attraktioner. Her kan I møde piratfisk, havskildpadder, pingviner, hajer og meget meget mere. I kan stå i den smukke piratfisk-tunnel og se de glubske fisk blive fodret, og få et indblik i hvad der er de store havskildpadders livret.

Hygge, fred og ro og tid til hinanden – ja hvorfor ikke tage fiskestængerne med på ferie og kaste jer ud i lystfiskeriets glæder ved Bodensøen. I søen lever omkring 45 fiskearter, bl.a. ål, brasen, gedde, suder og havkat. Har I ikke gyldigt fisketegn i forvejen, kan det købes i turistinformationen i Wasserburg.

Familiens vandhunde kan nå at udvikle svømmehud mellem tæerne under ferien ved Bodensøen. Er I mere til vandlande end søbade, kan Augustins Kinderland ved Wasserburg anbefales. I den populære attraktion er den udendørs pool integrerede ind i landskabets vandløb. Her kan børnene bygge sluser, lege i springvand og vandkaskader. Selv på kølige dage kan I slappe af i Akvamarin i den opvarmede udendørs swimmingpool med panoramaudsigt.

Var der nogen, der sagde surf og sup? Det uddannede personale i surfskolen i Wasserburg viser jer de nødvendige tricks –og alle fra begyndere til de mere erfarne kan være med. Eneste forudsætninger er, at man kan svømme sikkert alene og vejer mindst 20 kg. Der er ingen øvre aldersgrænse. Wasserburg har også en dykkerskole, hvis jeres ønsker går i den retning.

Kan I lide at sejle i kano? Så er her noget for jer. Alle ugens 7 dage arrangeres der kanoture på Schussen fra Kehlen til Eriskirch. Alle, som kan svømme, kan deltage.

Går turen forbi den smukke historiske by Lindau, vil I gøre både børnene og jer selv en tjeneste ved at besøg bymuseet, som har en omfattende samling af historisk legetøj.

Trænger I voksne til en pause, hvor I kan slappe af og nyde udsigten over søen og bjergene, er legepladsen Wasserburg ved Bodensøen en god ide. Legepladsen har alt det, børn kan li’ af gynger, vipper, en karrusel, rutsjebane og en kæmpe stor sandkasse.

Leje af sommerhus Bodensøen med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus Bodensøen med den helt rigtige beliggenhed. Feline er sommerhusudlejning Bodensøen på den letteste måde. Lej dit sommerhus Bodensøen nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Bodensøen - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at bruge Feline til leje af sommerhus Bodensøen. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Bodensøen. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Bodensøen hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Bodensøen her
Ferien er den tid på året alle glæder sig til, men derfor er der jo ikke nogen grund til at give mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til her. Vi lover dig at uanset hvornår du lejer et sommerhus Bodensøen, et feriehus Bodensøen eller en feriebolig Bodensøen er der ingen der har en lavere pris end vi har. Feline er ferie Bodensøen til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Bodensøen nu!

Vælg mellem 346 sommerhuse

Områdeanmeldelser

3 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Dejligt fredeligt område
Kressbronn a. B.

Andre artikler

  1. Feriebolig Tyskland

    Tyskland er nok det land i Europa, hvor mangfoldigheden er størst. Naturen byder på hav, søer og kanaler i nord og bjerge, store skove med vandfald og fossende floder længere syd på. Landet bugner af natur- og dyreparker, og historisk og kulturelt er det et sandt skattekammer af slotte, borge, klostre og middelalder landsbyer. Naturen og kulturen er rigt repræsenteret på UNESCOs Verdensarvsliste.
    Brandenburger Tor i Berlin, Tyskland