Belgien har det hele, uanset om I foretrækker at holde ferie i en charmerende badeby ved havet, i en af landets spændende storbyer eller længere sydpå i det fransktalende Wallonia, hvor byen Spa lever op til sit navn. Det frodige landskab opfordrer til aktivitet i naturskønne omgivelser, og historiske seværdigheder findes overalt. Besøg slotte og museer, huler og brusende floder.
Vælg mellem 2.566 sommerhuse Destinationer under Belgien
I Petit-Thier, 5 km fra Vielsalm ligger dette hyggelige feriehus "Gite Audichel" på 2 etager til 9 personer.
I Petit-Thier, 5 km fra Vielsalm ligger dette hyggelige feriehus "Gite Audichel" på 2 etager til 9 personer. Huset er på 140 m² og har en 1600 m² stor indhegnet have med græsplæne og træer. Emne nr. 302-BE6690.300.1

Langs største delen af den 70 km lange belgiske kyst, fra Knokke-Heist i øst til De Panne i vest, strækker sig en fantastisk sandstrand. Flere steder er store lejlighedskomplekser bygget helt ned til stranden, men heldigvis er der uberørte perler under vejs. Især den charmerende lille badeby De Haan, hvor der er nem adgang til en skøn sandstrand med klitter og hyggelige hvide badehuse. Det er nemt at komme rundt ved kysten, da sporvogne kører ofte og effektivt fra den ene ende af kysten til den anden. På Paul Delvaux museet i St-Idesbald kan I opleve historiens dystre side i form af resterne af Atlantvolden fra Anden Verdenskrig.

Oostende, der ligger midt på kystlinjen, har en charmerende havn, hvor førsteklasses seafood restauranter ligger side om side. Ved togstationen ligger dybhavsfiskerbåden, Amandine, der er forvandlet til et fiskerimuseum. Den vigtigste shoppinggade er Kapellestraat, der fører til den stemningsfyldte plads, Wapenplein, hvor det tidligere Feest-en Kultuurpaleis er omdannet til et spændende indkøbscenter.

Gent er hovedstaden i provinsen Flandern og en af de mest levende metropoler i Belgien. Byen ligger mellem Bruxelles og Brugge, og dens historie går helt tilbage til jernalderen. I det 13. årh. var Gent den næststørste by i Europa, og byens middelalderlige pragt ses i fantastiske gotiske bygninger som St-Baafskathedraal, med nogle af verdens mest betydningsfulde malerier, domkirken St-Niklaaskerk med skyhøje buer og blyant-tynde tårne, og de gyldne huse i Graslei, storhedstidens finansielle centrum. Oplev det arkæologiske center i kælderen af Belfry Tower og nyd en bådrundfart i den charmerende by på den smukke flod Leie og de smalle kanaler. Byens Kunstinteresserede bør besøge de tre museer; S.M.A.K, STAM og Museum voor Schone Kunsten.

Brugge er en af de mest velbevarede middelalderlige byer i Vesteuropa. Byens museer huser nogle af landets fineste samlinger af flamsk kunst, og et net af smalle kanaler slynger sig gennem byen med de smukkeste gamle bygninger og arkitektoniske mesterværker. Læg vejen forbi markedet, slottet og byens mest imponerende kirker, Onze Lieve Vrouwekerk, St-Salvatorskathedraal og Jeruzalemkerk.

I den fransktalende del af Belgien, Wallonia, finder I måske den mindste, men også en af de smukkeste, byer i verden; Durbuy. Byens historie går tilbage til det 17. årh., og det er selve byen med butikker, caféer og spisesteder, brosten og gamle stenhuse, der er den helt store turistattraktion. Pudsigt nok kan denne lille by prale af verdens største topiary park med over 250 klippede buksbom. Besøg marmeladefabrikken Confiturerie Saint-Amour, hvor I kan følge den håndlavede produktion. Det færdige produkt kan købes i fabriksbutikken, der også sælger andre lokale specialiteter.

Bouillon er kendt som perlen i Semois dalen og er uden sammenligning den største turistmagnet i dalen. Omkranset af grønne bjerge og floden Semois ligger byen som en hyggelig middelalder oase. Castle of Bouillon, dateret til det 8. årh., er bygget ud over floden og er en af de ældste og mest interessante rester af feudalisme i Belgien. Snør vandrestøvlerne og følg nogle af de afmærkede stier i dalen og de stejle skråninger og nyd det naturskønne landskab.

Spa er en spændende by beliggende i en skovklædt dal omgivet af bølgende bakker, floder og kilder. Den nyrenoverede spa har 8600 kvadrat fod varme swimmingpools. Vandet kommer direkte fra "Clementine" kilden og er fyldt med naturlige mineraler. Det er nydelse og afslapning i verdensklasse. Vaskeri Museet er en sjov oplevelse, der med bl.a. et rekonstrueret vaskeri og underholdning for børnene beretter om tøjvask fra antikken til i dag.

Hvor floderne Lesse og Meuse mødes lidt syd for Dinant finder I et mekka for aktive naturelskere. Kanosejlads, rebbroer, svævebaner og klatring er blot nogle af de aktiviteter, I kan hygge jer med i samvær med familien. Hvert år den 15. august kan I sammen med titusindvis af andre gæster more jer over badekar regattaen, hvor et bizart opbud af fartøjer ræser ned ad Meuse floden.

Gå ikke glip af den usædvanlig skønhed i hulerne ved Han-sur-Lesse på grænsen af Ardennerne. Hulerne er mere end 500.000 år gamle og har haft mere end 30 mio. besøgende. Hulerne har været brugt som offersted og mål for pilgrimsfærd, hvilket de mange arkæologiske fund i hulerne vidner om. De interaktive udstillinger på Han-museet beretter om hulernes historie. I dalen ved Han-sur-Lesse møder I bl.a. ulve, los, bjørne og bison i den 250 hektar store dyrepark.

Euro Space Center i Transinne er et spændende udflugtsmål, hvor I kan blive klogere på rumforskning og universets mysterier på en sjov måde. Prøv månevandrings-simulatoren og leg astronaut for en dag.

Leje af sommerhus i Belgien med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder ganske simpelt, at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus i Belgien med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning i Belgien har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus i Belgien nu og gør drømmen om en skøn ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Belgien - enkelt og sikkert
Det er nemt at benytte Feline til leje af sommerhus i Belgien. De mange muligheder for at søge betyder, at du kun er få klik fra en vellykket ferie i Belgien. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus, er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus i Belgien hos Feline nu!

Ferie til en go´ pris - lej sommerhus i Belgien her
Ferien er den tid på året, alle glæder sig til, men der er jo ingen grund til at betale mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til hos os. Vi garanterer, at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Belgien, et feriehus i Belgien eller en feriebolig i Belgien, er der ingen andre bureauer, der har en billigere pris, end vi har. Feline betyder ferie i Belgien til en go´ pris - altid!

Lej dit sommerhus i Belgien nu!

Vælg mellem 2.566 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 august
Nemt at komme til mange ting. Tæt på Holland og Tyskland.
Lanaken
3 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 august
Dejlig natur og spændende historisk område (2 verdens krig + geologiske huler i bl.a. Hutton)
Lavacherie