I Flandern kan I besøge et af Europas bedst bevarede middelalderbyer, udforske den spændende havneby Antwerpens mange seværdigheder, samt lade jer fortrylle af maleriske Gents historiske charme. Et utal af ruter gør det muligt for jer at nyde Flanderns vidunderlige natur enten på cykel eller til fods.
Vælg mellem 1.488 sommerhuse
Luksuriøst feriehus til 6 personer beliggende i Westende kun 500 m fra havet, hvor man kan nyde rytmen af tidevandet.
Luksuriøst feriehus til 6 personer beliggende i Westende kun 500 m fra havet, hvor man kan nyde rytmen af tidevandet. Her er intet overladt til tilfældighederne. Der er gratis morgenavis, badekåbe og tøfler og mad kan bestilles mod betaling. Emne nr. 351-BE-8434-15

Den belgiske provins Flandern dækker den nordlige og flamsktalende del af Belgien. Hovedstaden i området er Brugge, som er et eldorado for historisk interesserede idet byens historiske centrum er på UNESCO’s Verdensarvsliste, og må siges at høre til blandt Europas bedst bevarede middelalderbyer. Tag jer tid til sammen at opleve den særegne atmosfære, der er i de snævre, brostensbelagte gader samt ved de idylliske kanaler og smukke, velbevarede middelalderhuse. Brugge har naturligvis også mange hyggelige cafeer og restauranter foruden ved et væld af fantastiske kunstmuseer som eksempelvis Groeninge-museet, Site Oud Sint-Jan og Arentshuis.

Direkte ved Scheldefloden ligger havnebyen Antwerpen, som også er Belgiens næststørste by. Antwerpen har fået tillægsnavnet ”diamanternes by” fordi omkring 60 procent af verdenens samlede diamanthandel foregår her. Der er i underkanten af en halv million indbyggere i Antwerpen fordelt på et utal af nationaliteter, hvilket især sætter sit præg på udvalget af kulinariske fristelser. Et pragtfuldt udflugtsmål for hele familien er eksempelvis Zoo Antwerpen, en af de ældste zoologiske haver i verden opført i 1843 og hjem for mere end 5000 dyr.

I modeparadiset Antwerpen er pladsen Grote Markt, samt det omkringliggende område, et eldorado hvis I gerne vil gøre gode shoppefund i nogle af de mange trendy butikker. På lørdage afvikles der et eksotisk marked ved Oudevaartplaats i midten af Antwerpen. Her kan I gå på jagt efter kulinariske specialiteter fra fjerne egne samt tøj og legetøj mv.

Hovedbyen i provinsen Østflandern er byen Gent, som også har virkelig mange seværdigheder at byde på. Et flot og fascinerende overblik over byen får I fra toppen af middelalderborgen Gravensteen, der blev opført i 1180 af en greve i Flandern ved navn Philip af Alsace. Borgen har en unik historie. Først havde den en position som fæstning og forsvarsværk, senere blev her indrettet et uhyggeligt og barbarisk fængsel, og til sidst blev borgen i det 18. århundrede genopbygget og indrettet som uldfabrik, hvilket blev udslagsgivende i forhold til succes og rigdom for hele byen!

I Gent er de mange maleriske flodkanaler og smukke historiske bygninger, der står smukt oplyst i de mørke timer, en oplevelse i sig selv. Nyd en dejlig vandretur rundt i byen, og slå jer ned på en hyggelig cafe med en forfriskning og iagttag byens liv. Vartegn for Gent er også de mange tårne som eksempelvis det 91 meter høje Belfort-tårn – bygget helt tilbage i 1314.

Søger I dejligt badevand og faciliteter til leg og vandpjask er det i Flandern værd at tage en udflugt til eksempelvis Plopsaaqua i Adinkerke, Zilvermeer i Mol eller S&R Dommelslag i Overpelt.

Flandern har også mange dejlige naturområder hvor I kan slappe af og tage en pause fra såvel sightseeing som shopping. I Brugge ligger den rolige og fredfyldte park Minnewater Lake og i Antwerpen kan I besøge smukke Middelheimpark, der med sine mange skulpturer bidrager med både natur- og kulturoplevelser på en gang. Til familiens yngste er der herlige legeområder som eksempelvis Familiepark De Sierk, Recreatie en Natuurpark Keiheuvel, Kleuterstad og De Toverplaneet.

Vil I gerne opleve naturen, og samtidig være aktive i jeres ferie findes der mange velegnede vandre- og cykelstier i Flandern. Vælg blot det område, der passer jer bedst, pak en lækker picnickurv og så afsted ud i det blå. Unikke ferieoplevelser venter . . .

Leje af sommerhus Flandern med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder ganske enkelt at du altid kan finde og leje et sommerhus Flandern med nøjagtig den beliggenhed du ønsker dig. Sommerhusudlejning Flandern har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus Flandern nu og gør drømmen om en dejlig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Flandern - enkelt og sikkert
Det er nemt at bruge Feline til leje af sommerhus Flandern. Her kan du hurtigt og nemt finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Flandern. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus Flandern hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Flandern her
Ferien er familiens frikvarter, men derfor er der jo bestemt ingen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil aldrig opstå hos Feline. Vi står inde for at uanset hvornår du lejer et sommerhus Flandern, et feriehus Flandern eller en feriebolig Flandern er der ikke andre der har en lavere pris end os. Feline er ferie Flandern til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Flandern nu!

Vælg mellem 1.488 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 august
Nemt at komme til mange ting. Tæt på Holland og Tyskland.
Lanaken

Andre artikler

  1. Feriebolig Belgien

    Belgien har det hele, uanset om I foretrækker at holde ferie i en charmerende badeby ved havet, i en af landets spændende storbyer eller længere sydpå i det fransktalende Wallonia, hvor byen Spa lever op til sit navn. Det frodige landskab opfordrer til aktivitet i naturskønne omgivelser, og historiske seværdigheder findes overalt. Besøg slotte og museer, huler og brusende floder.
    I Petit-Thier, 5 km fra Vielsalm ligger dette hyggelige feriehus "Gite Audichel" på 2 etager til 9 personer.