Bruxelles byder på noget af det ypperste inden for kulturhistoriske seværdigheder, men kan også fremvise alle EU's mest berømte seværdigheder opbygget i miniformat i forlystelsesparken MIni-Europe. Vandlandet Oceade forsyner jer med faciliteter til både actionpræget vandpjaskeri og wellness.
Vælg mellem 10 sommerhuse
3-værelses lejlighed på 149 m² til 4 personer beliggende i det lille lejlighedskompleks "Loft" i centrum af Bruxelles.
3-værelses lejlighed på 149 m² til 4 personer beliggende i det lille lejlighedskompleks "Loft" i centrum af Bruxelles. Lejligheden ligger 400 fra indkøb og restaurant og 1,2 km fra togstationen "Centraal Station". Emne nr. 302-BE1000.1260.1

Bruxelles har både status som Belgiens hovedstad og Europas politiske hovedstad, og er som feriedestination særlig velegnet for de, der ønsker sig en ferie med fyldt med spændende seværdigheder.

Byen er også et oplagt valg, hvis I gerne vil opleve den Europæiske Union på tæt hold. Her kan I besøge Parlamentskvarteret og se Berlaymont-bygningen, hvor Europakommisionen holder sine møder.

I Heysel kan I opleve og udforske den meget unikke seværdighed Atomium, som er navnet på en 102 meter høj stålkonstruktion, der blev bygget som blikfang til Verdensudstillingen i 1958. Atomium forestiller et forstørret jernkrystal med ni atomer, og der er adgang for publikum til konstruktionens indre, hvor atomkuglerne er forbundet med rulletrapper. Fra den øverste kugle er det muligt både at nyde udsigten og spise i restauranten.

Under Atomium ligger forlystelsesparken Mini-Europe, hvor det er muligt at opleve mini-kopiversioner af de mest berømte seværdigheder i hele EU. 350 modeller fra mere end 80 byer er placeret i parken, der sammen med interaktive modeller af alt fra vulkaner til transportmidler giver både børn og voksne en masse at kigge på og fascineres af.

Det er velkendt at Belgien er berømt for sin gode chokolade, og derfor har Bruxelles ikke overraskende også et museum om emnet. Når I besøger Chokolademuseet træder I ind i et helt univers af chokolade, hvor vejen fra kakaobønne til chokolade bliver formidlet. Desuden kan I overvære demonstration af, hvordan praliner traditionelt fremstilles.

Kongepaladset Domaine de Laeken er så afgjort en af Bruxelles smukkeste seværdigheder og desuden den daglige arbejdsplads for det belgiske regentpar, som i øvrigt er bosiddende på et slot nord for Bruxelles centrum. Tag jer tid til sammen at nyde en dejlig afslappende gåtur i den skønne slotspark, og beundre de kongelige drivhuse med sjældne orkideer samt den kinesiske pavillon. I sommersæsonen har slottet åbnet for publikum, der således kan få et unikt indblik i de belgiske regenters hverdag.

I hjertet af Bruxelles ligger det fantastisk flotte og pompøse bytorv, som er på UNESCO’s Verdenskulturavsliste, og desuden en af de ældste attraktioner i byen, idet torvet har fungeret som fødevaremarked helt tilbage i det 12. århundrede. La Grand-Place/Grote Markt har derfor en autentisk en historisk stemning over sig, og er omgivet af storslåede og smukke bygninger fra tre markante arkitektoniske perioder.

Fra La Grand-Place kan I passende begive jer videre hen mod St. Michaels Katedral, en smuk bevaret kirke i gotisk arkitektur med en rigt udsmykket facade. St. Michaels Katedral siges at være et af de vigtigste historiske steder i Bruxelles. Det skyldes at katedralens nuværende udseende hovedsagelig stammer fra opbygningen i det 13. århundrede, men at man faktisk ganske overraskende, under renoveringer i 1980’erne, fandt velbevarede rester af en romersk kirke fra det 11. århundrede, som den nuværende kirke er blevet bygget oven på.

Har I lyst til at skifte sightseeing og storbyens puls med en glad badedag – så læg vejen forbi det sjove vandland Oceade, som har masser af faciliteter, der sikrer timevis af leg, hygge og vandpjaskeri. Her kan hele familien slå sig løs i bølgebassiner og vilde vandrutsjebaner eller nyde en afstressende stund i både spabade og saunaland.

Leje af sommerhus Bruxelles med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder ganske enkelt at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus Bruxelles med præcis den beliggenhed du vil have. Feline er sommerhusudlejning Bruxelles på den letteste måde. Lej dit sommerhus Bruxelles nu og gør drømmen om en skøn ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Bruxelles - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at anvende Feline til leje af sommerhus Bruxelles. Her kan du hurtigt og nemt finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie Bruxelles. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Bruxelles hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Bruxelles her
Ferien er familiens frikvarter, men der er jo på ingen måde nogen årsag til at betale for meget for den. Det kommer du aldrig til her. Vi står inde for at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus Bruxelles, et feriehus Bruxelles eller en feriebolig Bruxelles er der ikke andre der har en billigere pris end vi har. Feline betyder ferie Bruxelles til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Bruxelles nu!

Vælg mellem 10 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig Belgien

    Belgien har det hele, uanset om I foretrækker at holde ferie i en charmerende badeby ved havet, i en af landets spændende storbyer eller længere sydpå i det fransktalende Wallonia, hvor byen Spa lever op til sit navn. Det frodige landskab opfordrer til aktivitet i naturskønne omgivelser, og historiske seværdigheder findes overalt. Besøg slotte og museer, huler og brusende floder.
    I Petit-Thier, 5 km fra Vielsalm ligger dette hyggelige feriehus "Gite Audichel" på 2 etager til 9 personer.