Belgiens sydlige og fransktalende del Wallonien har både en pragtfuld natur samt et alsidigt udvalg af spændende seværdigheder. Her byder ferien på alt fra maleriske byer og et interaktivt science center til spændende huler fra bronzealderen og spa-anlæg i verdensklasse.
Vælg mellem 1.112 sommerhuse
Smuk og komfortabel feriehus på 135 m² til 8 personer beliggende i skoven ved byen Durbuy.
Smuk og komfortabel feriehus på 135 m² til 8 personer beliggende i skoven ved byen Durbuy. Til huset hører en dejlig indhegnet have og en skøn terrasse. Huset ligger 2 km fra indkøbsmuligheder og 1,5 km fra restaurant. Emne nr. 302-BE6940.1000.1

Den sydlige og fransktalende del af Belgien består af regionen Wallonien. Hovedstaden hedder Namur og er beliggende ved Meusefloden, som deler Wallonien i to lige dele. På den østlige side af floden er naturen meget bakket med blandt andet det skovrige Ardenner område. Her findes også Belgiens højeste punkt Hautes Fagnes/Hohes Venn (694 m over havet). Den vestlige del er næsten helt flad mod vest og mere bakket østpå.

Hovedstaden Namur har mange spændende seværdigheder. Blandt disse kan blandt andet nævnes Citadelle, Cathedral de St-Aubain, Palais des Congres samt museerne Felicien Rops Museum, Musée Provincial des Arts Anciens du Namurois og Trésor d'Hugo d'Oignies.

I den sydøstlige del af Wallonien, i rolige og fredelige omgivelser, ligger den lille maleriske by Durbuy hvis historie går helt tilbage til det 17. århundrede. De gamle stenhuse og brostensbelagte gaders hyggelige atmosfære er en attraktion i sig selv, men prøv også at lægge vejen forbi den fascinerende Topiary Park, der kan fremvise over 250 skulpturklippede buksbom. På marmeladefabrikken Confiturerie Saint-Amour er det muligt at følge den håndlavede produktion, og de færdige produkter kan købes i fabriksbutikken, der også forhandler et udvalg af andre lokale specialiteter.

I Liège provinsen ligger byen Spa, der lever fint op til sit navn ved at være berømt for sit imponerende flotte anlæg Thermes de Spa, hvor vandet, der har et højt indhold af naturlige mineraler, tilføres direkte fra ”Clementine kilden”. Her har I helt optimale betingelser for sammen at nyde jeres ferie i fulde drag med wellnessbehandlinger og afstressende bade i meget lækre omgivelser.

Euro Space Center i Transinne er et spændende udflugtsmål med masser af aktiviteter for hele familien. Gennem leg og sjove forsøg kan I blive klogere på rumforskning og universets mysterier på en hyggelig og interaktiv måde. Prøv eksempelvis månevandrings-simulatoren og leg astronaut for en dag.

På grænsen af bjergkæden Ardennerne ligger drypstenshulerne Han-sur-Lesse, der er en meget populær seværdighed. De mange arkæologiske fund viser, at hulerne har være anvendt siden bronzealderen som mål for pilgrimsfærd og offersted.

Walloniens mange naturskønne områder er desuden i høj grad oplagte at udforske til fods eller på cykel.

Leje af sommerhus i Wallonien med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus i Wallonien med den helt rigtige beliggenhed. Feline er sommerhusudlejning i Wallonien på den letteste måde. Lej dit sommerhus i Wallonien nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Wallonien - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at bruge Feline til leje af sommerhus i Wallonien. Her kan du hurtigt og nemt finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie i Wallonien. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus i Wallonien hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Wallonien her
Ferien er familiens frikvarter, men derfor er der jo bestemt ingen årsag til at betale for meget for den. Den situation vil du aldrig komme til at stå i her. Vi står inde for at uanset hvornår du lejer et sommerhus i Wallonien, et feriehus i Wallonien eller en feriebolig i Wallonien er der ikke andre der har en billigere pris end vi har. Feline betyder ferie i Wallonien til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Wallonien nu!

Vælg mellem 1.112 sommerhuse

Områdeanmeldelser

3 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 august
Dejlig natur og spændende historisk område (2 verdens krig + geologiske huler i bl.a. Hutton)
Lavacherie

Andre artikler

  1. Feriebolig Belgien

    Belgien har det hele, uanset om I foretrækker at holde ferie i en charmerende badeby ved havet, i en af landets spændende storbyer eller længere sydpå i det fransktalende Wallonia, hvor byen Spa lever op til sit navn. Det frodige landskab opfordrer til aktivitet i naturskønne omgivelser, og historiske seværdigheder findes overalt. Besøg slotte og museer, huler og brusende floder.
    I Petit-Thier, 5 km fra Vielsalm ligger dette hyggelige feriehus "Gite Audichel" på 2 etager til 9 personer.