En feriebolig i Alicante med privat udlejer er en ideel base for at nyde sol, strand og spansk stemning i storbyen, i små flækker og i storslået natur.
Se private ferieboliger i Alicante
feriebolig alicante privat_306-ES9740.200.1
Emne nr. 306-ES9740.200.1.

Feriebolig Alicante privat

Buenos dias! En feriebolig i Alicante (privat) åbner for en ferie med et personligt præg.

En ferie, hvor I ved ankomsten til jeres feriebolig sagtens kan blive budt velkommen af ejeren. Som på et måske perfekt, måske haltende engelsk vil vise jer rundt i boligen. Og anbefale en lille, hyggelig restaurant med de bedste tapas. Samt udpege et par lokale seværdigheder, der ikke er nævnt i guidebogen.

Små ting og detaljer, der giver ferien værdi, og som man husker, når man er hjemme igen.

Hyggen ved at hilse på ejeren af en privat feriebolig i Alicante på den listige café rundt om hjørnet, hvor spanske skinker hænger i loftet, og gamle mænd spiller kort og får sig en brandy til kaffen.

Glæden ved at være på en ferie, som er helt unik, fordi I får nogle oplevelser, ingen andre får.

For eksempel den lille, øde stenstrand fjernt fra fluepapir og kamp om hver en kvadratcentimeter sand. Eller den idylliske, hvide landsby i bjergene, som domineres af en gammel borg på en klippetop.

Freden og roen hjemme i jeres private feriebolig, hvor man uforstyrret kan smække benene op på balkonens glæder og nyde aftenvarmen samt et glas rødvin.

Den slags kan du se frem til ved at booke en feriebolig i Alicante (privat) hos Feline.

Se private ferieboliger i Alicante

Andre artikler om Alicante

  • Alicante vingård

    I bjergene bag Costa Blanca finder du den gode Alicante vin. Den står i skyggen af andre spanske vine, så på en Alicante vingård kan du nyde en hemmelighed.
    alicante vingård_356-ES-03110-14
Vis alle artikler om Alicante

Andre artikler

  1. Feriebolig Spanien

    Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
    Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.