En feriebolig Alicante i centrum er den perfekte kombination af storby, strand og hav. For selv om bor du i hjertet af storbyen, har du kun få minutter til vandet.
Se ferieboliger i Alicante
feriebolig alicante centrum_356-ES-03560-11-1
Emne nr. 356-ES-03560-11-1.

Feriebolig Alicante centrum

Med en feriebolig i Alicante i centrum kan du teste din nye bikini eller badedragt, kort efter at du har købt den i byens shopping-kvarter omkring Rambla de Mendez Núnez.

Den en kilometer lange sandstrand Playa del Postigüet ligger nemlig kun få minutters gang fra en feriebolig i Alicante i centrum.

Pas dog på et par forhindringer undervejs til stranden og det turkisblå Middelhav.

For eksempel kan du let blive fristet og dermed forsinket af lige at skulle nyde udendørs caféliv med en café solo eller en drink på en af Alicantes flere hundrede barer.

Der er også en vis fare for at blive fortabt i Alicantes gamle bydel og dens labyrint af små gader.

Og hov, der ligger en hyggelig tapasbar. En portion iberisk skinke samt lidt ost, brød og oliven og et glas vin kan man jo godt lige få lyst til.

En tredje risiko på vej til stranden er Alicantes strandpromenade, Explanada de España.

Med skyggefulde palmer, blomsterdekorationer, et fortov af seks millioner marmorsten og spansk folkeliv kan den godt 500 meter lange promenade nemt få en til at blive hængende på en bænk – eller endnu en café.

Lige over for esplanaden kan man slå et smut forbi Alicantes marina, som er fuld af luksusyachts, lækre speedbåde og shoppingcentret Panoramis Mall.

Nå, pludselig er tiden fløjet, uden at du nåede til stranden. Så kan du sige ”mañana” – i morgen og glæde dig over at bo i en ferielejlighed i Alicante i centrum.

Du finder let en dejlig feriebolig i Alicante i centrum hos Feline Holidays. Og husk så at komme på stranden.

Se ferieboliger i Alicante

Andre artikler om Alicante

  • Alicante vingård

    I bjergene bag Costa Blanca finder du den gode Alicante vin. Den står i skyggen af andre spanske vine, så på en Alicante vingård kan du nyde en hemmelighed.
    alicante vingård_356-ES-03110-14
Vis alle artikler om Alicante

Andre artikler

  1. Feriebolig Spanien

    Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
    Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.