Storby, shopping, sol, strand, markeder, bjerge, natteliv, tapas, landsbyidyl … bliv selv ved. En ferie i Alicante i Spanien har alt, inklusive et skønt, varmt klima hele året rundt.
Se ferieboliger i Alicante
ferie alicante spanien_306-ES9784.300.1
Emne nr. 306-ES9784.300.1.

Få den perfekte ferie i Spanien: Alicante har det hele

Ferie i Alicante i Spanien: Tag en dukkert i Middelhavet og et solbad på en børnevenlig strand. Spis tapas til frokost på en fortovsrestaurant i selskab med livligt snakkende lokale i en snæver gade få minutters gang fra stranden.

Shop amok i modebutikker, indkøbscentre og outlets, der sender deres danske rivaler til tælling på pris og kvalitet. Udforsk en middelalderborg med ungerne og nyd fantastiske udsigter over by, bjerge og hav fra det gamle vagttårn.

Kør ud i det blå og på opdagelse langs den 300 kilometer lange Costa Brava-kyst. Hop i bølgen den blå ud for en uforstyrret strand omgivet af klipper. Det er ferie i Alicante i Spanien.

Tril ad snoede bjergveje forbi olivenlunde, forvredne klippeformationer og tinder prydet af borgruiner. Stop i en idyllisk landsby. Tiden synes at stå stille, og hos den lokale slagter hænger de lufttørrede skinker fra loftet. Nyd en café solo og hils på de lokale.

Lad bilen stå og gå i fårehyrdernes fodspor ad gamle vandrestier. Indånd frisk bjergluft, lad ørerne nyde stilheden og øjnene opleve perfekte panoramaer tilsat duften af rosmarin, lyng og blomster.

Besøg en vinbonde og smag vin lavet på druer, der er blevet dyrket i omegnen af Alicante i flere tusind år.

På en ferie i Alicante i Spanien kan det hurtigt blive tid til en aperitif inden aftensmaden. Hvorfor ikke paella, Alicantes ’nationalret’?

Rund af med en tur på byens strandpromenade eller på en af Alicantes hundredvis af barer, der summer af liv og lokalkolorit i døgndrift.

En ferie i Alicante i Spanien bliver helt perfekt med en lækker feriebolig. Find den hos Feline.

Se ferieboliger i Alicante

Andre artikler om Alicante

  • Alicante vingård

    I bjergene bag Costa Blanca finder du den gode Alicante vin. Den står i skyggen af andre spanske vine, så på en Alicante vingård kan du nyde en hemmelighed.
    alicante vingård_356-ES-03110-14
Vis alle artikler om Alicante

Andre artikler

  1. Feriebolig Spanien

    Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
    Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.