Dansk udlejning af feriebolig i Alicante letter kommunikationen med udlejeren og giver en større tryghed på ferien.
Se ferieboliger i Alicante
dansk udlejning af feriebolig alicante_306-ES9742.110.1
Emne nr. 306-ES9742.110.1.

Dansk udlejning af feriebolig Alicante sikrer tryghed på ferien

”Sprechen Sie Deutsch?”. ”Do you speak English?”. Sikkert en smule, men dansk udlejning af feriebolig i Alicante gør det for dig nemmere at få svar, hvis du har spørgsmål til udlejeren.
Der kan altid dukke et eller andet op. Er der trådløst internet i ferieboligen? Skal man betale for at bruge swimmingpoolen og liggestolene i fællesområdet? Er forbruget af strøm med i lejeprisen?

Spørgsmål, som det er rarest at få besvaret på dansk frem for at skulle kaste sig ud i at tale eksempelvis skoletysk med en hurtigt talende servicemedarbejder.

Med dansk udlejning af feriebolig i Alicante undgår du risikoen for misforståelser, der i den sidste ende kan være med til at sætte et træls præg på ferien i Alicante.

En skøn by på den fantastiske Costa Blanca-kyst, hvis mange fascinerende tilbud ikke bør drukne i ærgrelser på grund af sprogproblemer.

Kort sagt giver dansk udlejning af feriebolig i Alicante tryghed på ferien. En tryghed du finder ved at leje din feriebolig hos Feline.

Det ved Peter Junker efter sin ferie i Spanien.

”Vi kan både tysk og engelsk, men det at bruge en dansk hjemmeside gør en fri for utrygheden ved ikke at vide, hvem der sidder i den anden ende,” siger Peter Junker.

Han giver topkarakter til Feline.

”Hjemmesiden er i særklasse. Den er både fuld af muligheder og ukompliceret, og når man sender en mail, får man svar med det samme. Efter at vi havde lejet en feriebolig, blev vi nødt til at skifte mailadresse. Feline sendte omgående besked derom til de relaterede partnere. Den slags skaber tillid.

En tillid som sikrer en god ferie i Alicante.

Se ferieboliger i Alicante

Andre artikler om Alicante

  • Alicante vingård

    I bjergene bag Costa Blanca finder du den gode Alicante vin. Den står i skyggen af andre spanske vine, så på en Alicante vingård kan du nyde en hemmelighed.
    alicante vingård_356-ES-03110-14
Vis alle artikler om Alicante

Andre artikler

  1. Feriebolig Spanien

    Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
    Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.