Dykker man ned i byen Barcelona, finder man hurtigt ud af, at byen er hovedstaden i den spanske region Catalonien og Spaniens anden største. Byen indeholder et væld af muligheder inden for kulinariske og kulturelle oplevelser. Byen byder på mange forskellige gratisoplevelser. Så selvom man ikke skulle tro det, kan man sagtens holde en billig storbyferie i Barcelona.
Vælg mellem 1 sommerhuse
Emne nr.: 507-9487
Emne nr.: 507-9487

Billig miniferie i Barcelona

Lej et billigt sommerhus i Barcelona og få tid til at udforske livet, historien og arkitekturen i denne spændende by.

Udforsk alle mulighederne for en miniferie og lej et sommerhus i Barcelona billigt. Snup en billig miniferie i Barcelona – se sommerhuse til maks 3.000 kroner for fire overnatninger.

Barcelonas begyndelse kan spores helt tilbage til ca. år 2000 f.Kr. Byen er gennem tiden blevet udsat for et utal af angreb og erobringer af bl.a. romerne og franskmændene.

Barcelona er vokset kraftigt, ved brug af Middelhavets handelsveje og var i et par hundrede år Middelhavets førende by inden for handel og søfart. Byen har over årene udviklet sig og er blevet til en metropol, som i 2017 var besøgt af omkring 8,9 millioner overnattende turister.

Byen er hovedstad i den spanske provins Catalonien. Men forventer I at der i byen snakkes spansk, kan I gå hen og bliver overrasket. Størstedelen af Barcelonas befolkning er stolte cataloniere og I skal derfor forvente, at de lokale snakker catalansk og ikke spansk.

Ønsker I at udforske Barcelona fra en anden vinkel, kan I benytte jer af byens mange gratis oplevelser. Et billigt sommerhus i Barcelona er det perfekte udgangspunkt.

Vælg mellem 1 sommerhuse

Andre artikler om Barcelona

 • Billig storbyferie i Barcelona centrum

  I Barcelona er der mulighed for både billige, centrale og skønne ferielejligheder. Med lige netop den type I ønsker, har I den perfekte ramme for jeres ferie. Oplev Barcelonas mange seværdigheder og den pulserende stemning. Iagttag de mange arkitektoniske perler, shop på hovedgaderne eller bevæg jer ad de mindre sidegader og besøg de mange lokale butikker.
  Emne nr.: 507-9018
 • Badeferie Barcelona

  I om omkring Barcelona er der rig mulighed for badeferie. Her kan I nyde strandende, restauranterne med de lækre lokale retter og afslapningen. Når I trænger til afveksling, kan I hurtigt og nemt nå til Barcelona og byens mange tilbud og muligheder. Besøg byens kendte seværdigheder, glæd jer over markedernes farverige udvalg og byens mange seværdigheder.
  Emne nr.: 306-ES9510.388.1
 • Feriebolig i Barcelona med børn

  Ønsker I at besøge Barcelona med børnene, er der masser af oplevelser til de mindste. Tag på museer med interaktive indslag og lad børnene løbe om kap med en OL-stjerne. Besøg stadionet hvor FC Barcelona holder til. Tag på byens legepladser, besøg et lokalt marked, og find ved fælles hjælp råvarerne til aftensmaden. Lad børnene lege i lejligheden og nyd storbyen med plads til familien.
  Emne nr.: 507-9361
Vis alle artikler om Barcelona

Andre artikler

 1. Feriebolig Spanien

  Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
  Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.