Billige ferielejligheder i Alicante sikrer dig en skøn ferie på Costa Blanca-kysten. Med masser af oplevelser og uden at gå på kompromis med kvaliteten.
Se ferielejligheder i Alicante til max. kr. 3.000,- for en uge
billige ferielejligheder alicante_147-EBL682
Emne nr. 147-EBL682.

Billige ferielejligheder i Alicante giver plads til ekstra plusser

Billige ferielejligheder i Alicante er sagen for dig, som vil have en lavprisferie uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Uden at spendere en formue på din feriebolig kan du derfor sagtens se glæde dig til at bo komfortabelt i en billig ferielejlighed i Alicante.

Se frem til god plads, eget køkken, balkon og swimmingpool i en have prydet af bougainvilleaer, buske og blomster.

Nær ferielejligheden venter en skøn strand og et blåt Middelhav på den 200 kilometer lange Costa Blanca-kyst.

Vejrudsigten vil heller ikke fejle noget. Det sikrer 2.800 solskinstimer fordelt på 300 dage med sol om året samt en gennemsnitstemperatur på 18 grader – det dobbelte af den danske.

Så også uden for højsæsonen kan du få en bade- og daseferie i en billig ferielejlighed i Alicante.

Og hvad du sparer på boligen, kan du eksempelvis bruge lidt af på shopping i designerbutikker. På at nyde tapas, paella og andre lækkerier på en af de mange restauranter i Alicante.

På nogle ekstra ture i et badeland eller en forlystelsespark sammen med ungerne. For eksempel Terra Mítica; Costa Blancas svar på Disneyland.

Fortsæt selv. Med en af de billige ferielejligheder i Alicante bliver der let plads til mange flere oplevelser.

Hvis du også har lyst til at få en skøn ferie i Alicante uden at få væltet budgettet, finder du nemt en ferielejlighed – der er lige så lækker, som den er billig – hos Feline Holidays.

Se ferielejligheder i Alicante til max. kr. 3.000,- for en uge

Andre artikler om Alicante

  • Alicante vingård

    I bjergene bag Costa Blanca finder du den gode Alicante vin. Den står i skyggen af andre spanske vine, så på en Alicante vingård kan du nyde en hemmelighed.
    alicante vingård_356-ES-03110-14
Vis alle artikler om Alicante

Andre artikler

  1. Feriebolig Spanien

    Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
    Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.