I Barcelona er der mulighed for både billige, centrale og skønne ferielejligheder. Med lige netop den type I ønsker, har I den perfekte ramme for jeres ferie. Oplev Barcelonas mange seværdigheder og den pulserende stemning. Iagttag de mange arkitektoniske perler, shop på hovedgaderne eller bevæg jer ad de mindre sidegader og besøg de mange lokale butikker.
Vælg mellem 88 sommerhuse
Emne nr.: 507-9018
Emne nr.: 507-9018

Masser af muligheder for storbyferie i Barcelona

Lige gyldig hvordan I ønsker at tilbringe jeres storbyferie i Barcelona, findes der masser af ferieboliger og oplevelser i den pulserende storby.

I kan opleve nogle af Gaudís organiske værker som kirken La Sagrada Familia, Casa Mila og Casa Battló og se hvordan de træder ud fra bygningerne omkring.

Det gotiske kvarter er et must. Her kan I opleve en del af Barcelonas gamle bydel, som byder på bygninger fra middelalderen, bl.a. Barcelonas største katedral le Seu katedralen. I kælderen kan I betragte den flotte sarkofag, som indeholder de jordiske rester af Barcelonas skytsengel Santa Eulália.

Vil I bruge noget af ferien på shopping, er der et utal af muligheder i Barcelona. I kan starte i centrum, hvor Placa de Catalunya byder på et væld af butikker. Herfra kan I fortsætte ned af den kendte la Rambla og ikke mindst besøge Las Arenas, den tidligere tyrefægter arena, som i dag er ombygget til shoppingcenter. Vil I udforske, hvad de mindre lokale butikker kan tilbyde, skal I, i stedet bevæge jer ned ad sidegaderne. Her kan I finde masser af små lokale butikker, med diverse lokalt producerede varer.

Storbyferie i Barcelona billig

Vil I på en billig storbyferie i Barcelon,a er der rig mulighed for at finde en lejlighed der passer lige jeres behov og budget. Find en ferielejlighed for mindre end 3.000 kr. for 4 overnatninger. Så har I det bedste udgangspunkt for at udforske Barcelonas mange seværdigheder, kvarterer og alt det andet byen byder på.
Find en lejlighed til jeres storbyferie i Barcelona billig og vær klar til en skøn ferie.

Se mulighederne for billig storbyferie i Barcelona

Storbyferie i Barcelona centrum

Vil I bo lige midt i Barcelona og have byens pulserende stemning lige uden for døren, er en ferielejlighed til storbyferie i Barcelona centrum det oplagte valg.

Fra jeres ferielejlighed er I hurtigt, ved de seværdigheder I gerne vil opleve. Fra centrum kan I nemt komme omkring i Barcelona. Fra Barcelonas centrum, Placa de Catalunya, finder I masser af mulighed for offentlig transport og hop-af-hop-på turistbusser, som kan bringe jer, hvorhen I ønsker.

Se mulighederne for storbyferie i Barcelona centrum

Storbyferie i Barcelona i lejlighed

Barcelona er et yndet mål for storbyferie. Byen indeholder alt, hvad en storbyferie skal byde på og er derfor et helt perfekt mål for jeres storbyferie. Hold storbyferie i Barcelona i lejlighed, så har I et godt grundlag for at besøge alle de mindre og store seværdigheder i Barcelona.

Vil I holde storbyferie i Barcelona i lejlighed, så se de mange muligheder hos Feline Holidays.

Se mulighederne for storbyferie i Barcelona

Storbyferie i Barcelona ved Middelhavet

Vil I på storbyferie i Barcelona ved Middelhavet, kan I opleve denne pulserende storby og samtidig nyde at have Middelhavet inden for kort afstand. I Barcelona kan I benytte jer af alle storbyens fantastiske tilbud og stadig have mulighed for en afslappende dag ved stranden eller en hurtig afkøling i Middelhavet.

Book en ferielejlighed til jeres storbyferie i Barcelona ved Middelhavet og få en fantastisk ferie.

Se ferieboliger nær Middelhavet

Vælg mellem 88 sommerhuse

Andre artikler om Barcelona

 • Badeferie Barcelona

  I om omkring Barcelona er der rig mulighed for badeferie. Her kan I nyde strandende, restauranterne med de lækre lokale retter og afslapningen. Når I trænger til afveksling, kan I hurtigt og nemt nå til Barcelona og byens mange tilbud og muligheder. Besøg byens kendte seværdigheder, glæd jer over markedernes farverige udvalg og byens mange seværdigheder.
  Emne nr.: 306-ES9510.388.1
 • Feriebolig i Barcelona med børn

  Ønsker I at besøge Barcelona med børnene, er der masser af oplevelser til de mindste. Tag på museer med interaktive indslag og lad børnene løbe om kap med en OL-stjerne. Besøg stadionet hvor FC Barcelona holder til. Tag på byens legepladser, besøg et lokalt marked, og find ved fælles hjælp råvarerne til aftensmaden. Lad børnene lege i lejligheden og nyd storbyen med plads til familien.
  Emne nr.: 507-9361
 • Ferielejlighed i Barcelona centrum

  Bo i centrum af Barcelona og hav byen og dens liv lige uden for døren. Bor I, i centrum er I tæt på det hele. I har museer inden for gåafstand. Bevæger I jer lidt længere ud, bliver mulighederne endnu større. I kan bruge dagen på stranden, eller besøge nogle af de mange arkitektoniske værker byen har at byde på. Slå benene op i lejligheden og vær klar til en ny dags oplevelser.
  Emne nr.: 507-37
Vis alle artikler om Barcelona

Andre artikler

 1. Feriebolig Spanien

  Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
  Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.