Find en billig lejlighed i Barcelona og gør klar til at opleve denne fantastiske by. I finder oplevelser alle steder i byens mange kvarterer. Nyd den Catalanske madscene, besøg en gammel tyrefægter arena og lad jer lokke af Ramblaens sidegader. Lige meget hvor I går hen, vil I føle byens stemning og forstå, hvorfor så mange hvert år besøger Barcelona.
Vælg mellem 1 sommerhuse
Emne nr.: 507-5210
Emne nr.: 507-5210

En ferie fyldt med oplevelser

Skal I på ferie eller miniferie I Barcelona, vil en billig lejlighed i Barcelona give jer mulighed for at få én på opleveren i denne inspirerende storby.

I vil bestemt ikke blive skuffede, hvis I ligger vejen forbi kirken la Sagrada Familia. På afstand toner den frem som enorm og med imponerende arkitektur. Fra inderst til yderst er kirken beklædt med spændende og betagende detaljer. Byggeriet af kirken blev påbegyndt i år 1882 og den forventes først færdigbygget i år 1926.

En af byens hoved åre er la Rambla. Her udfolder lokale kunstnere deres evner og tilbyder alverdens forskellige kunstværker. Måske I skal have et maleri af, et for jer, specielt sted i Barcelona, eller I vil foreviges på en karikaturtegning, mulighederne er mange. På la Rambla finder I også restauranter og rig mulighed for shopping i gadens mange butikker.

Tager I et afstik fra la Rambla, kan I bl.a. besøge La Boqueria. Med dets friske råvarer byder markedet både lokale og turister indenfor. Bevæg jer gennem markedets mange boder og find lige netop de råvarer I har lyst til at tilberede eller nyd tapas og lækre snack på stedet.

Bevæger I jer til andre sider fra Ramblaen, finder I flere shoppingsgader, restauranter og pladser, der giver rum og luft fra mylderet på la Rambla. Langs denne hovedfærdselsåre finder I også forskellige af byens kvarterer. Langs Ramblaen finder I blandt andet bydelen Raval. Raval er en del af den gamle bydel, her kan I opleve det autentiske Barcelona. I bydelen finder I bl.a. det smukke Güell palads, samt en masse mindre restauranter og specialbutikker. Her har I mulighed for at smage på lokale specialiteter og opleve bl.a. unikt tøj og brugskunst produceret af lokale håndværkere.

Vil I opleve en særlig ombygning af en gammel arkitektonisk perle, skal I bevæge jer til Las Arenas. Las Arenas er en gammel tyrefægter arena. I 2011 var bygningen ombygget og genåbnede som et 6 etagers shopping center. I 2010 vedtog den spanske region Catalonien, hvor Barcelona er hovedstad, at tyrefægtning fra 2012 skulle forbydes. Senere har den spanske domstol dog omstødt denne lov. Men i Las Arenas må I altså nøjes med at fægte med tøjstativerne.

Er I klar til en billig tur til Barcelona, er en billig ferielejlighed i Barcelona et godt udgangspunkt for oplevelserne.

Vælg mellem 1 sommerhuse

Andre artikler om Barcelona

 • Billig storbyferie i Barcelona centrum

  I Barcelona er der mulighed for både billige, centrale og skønne ferielejligheder. Med lige netop den type I ønsker, har I den perfekte ramme for jeres ferie. Oplev Barcelonas mange seværdigheder og den pulserende stemning. Iagttag de mange arkitektoniske perler, shop på hovedgaderne eller bevæg jer ad de mindre sidegader og besøg de mange lokale butikker.
  Emne nr.: 507-9018
 • Badeferie Barcelona

  I om omkring Barcelona er der rig mulighed for badeferie. Her kan I nyde strandende, restauranterne med de lækre lokale retter og afslapningen. Når I trænger til afveksling, kan I hurtigt og nemt nå til Barcelona og byens mange tilbud og muligheder. Besøg byens kendte seværdigheder, glæd jer over markedernes farverige udvalg og byens mange seværdigheder.
  Emne nr.: 306-ES9510.388.1
 • Feriebolig i Barcelona med børn

  Ønsker I at besøge Barcelona med børnene, er der masser af oplevelser til de mindste. Tag på museer med interaktive indslag og lad børnene løbe om kap med en OL-stjerne. Besøg stadionet hvor FC Barcelona holder til. Tag på byens legepladser, besøg et lokalt marked, og find ved fælles hjælp råvarerne til aftensmaden. Lad børnene lege i lejligheden og nyd storbyen med plads til familien.
  Emne nr.: 507-9361
Vis alle artikler om Barcelona

Andre artikler

 1. Feriebolig Spanien

  Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
  Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.