Vil I opleve Barcelona tæt på, så lej en billig feriebolig i Barcelona. Her fra er I tæt på byens stemning og alle dens muligheder. Barcelona byder jer indenfor til at nyde al byens indhold, med smukke bygninger, masser af parker, strande og muligheder for kulinariske oplevelser.
Vælg mellem 2 sommerhuse
Emne nr.: 507-9333
Emne nr.: 507-9333

Barcelona både inde og ude

Søger I en billig feriebolig i Barcelona, finder I hos Feline Holidays private ferieboliger. Her får I jeres helt egen base, hvor til I kan trække jer tilbage efter mange timers oplevelser og indtryk af det fantastiske Barcelona. Her kan I smække benene op og hvile fødderne efter en dag, hvor I har travet Barcelona tynd.

Tager I til Placa de Catalunya møder i Barcelonas vigtigste plads, dette er pladsen som betegnes som Barcelonas centrum. Her ender alle byens store og vigtige færdselsåre. Pladsen byder på masser af liv og er kendt for de statuer og springvand, som udsmykker den.

Står I på Placa de Catalunya ligger hele byen for jeres fødder. Herfra kan I bevæge jer ad la Rambla og opleve den livlige gade, mens de mange kunstnere arbejder blandt mennesker der både slentre og skynder sig afsted. Mens I slentrer ned ad la Rambla, må I ikke glemme at tage en tur på det berømte la Boqueria marked. Vil I opleve det autentiske Barcelona, skal I bevæge jer længere ind på markedet. Her finder I flere lokale end turister og får mulighed for at shoppe lækre råvare, måske til at nyde i ferieboligen senere, eller til en let frokost. Når I har fået fyldt maverne, med lækre lokale råvare, er I klar til at bevæge jer videre ud i det pulserende Barcelona.

Trænger I til en dag indendørs, kan I besøge et af byens mange museer. Er I heldige, rammer I en af de dage, hvor de byder jer gratis indenfor. Er I til kunst, kan I besøge Picassomuseet og nyde værker af bl.a. Picasso. På Museu d´Histórica de Catalunya kan I lærer mere om regionen Catalonien, for hvilken Barcelona er hovedstad. Har I lyst til at opleve noget af byens arkitektur, kan I træde i Antoni Gaudis fodspor og komme indenfor i nogle af hans spektakulære bygningsværker som Casa Batllo, Casa Mila og La Sagrada Familia.

Ønsker I en billig rundvisning blandt Barcelonas mange seværdigheder, kan I benytte jer af de mange turistbusser. Her bliver I kørt rundt blandt byens attraktioner, mens der bl.a. fortælles om Barcelonas historie, kulturelle og arkitektoniske oplevelser.

En billig feriebolig i Barcelona, giver jer grundlaget for en fantastisk ferie i det catalanske Barcelona.

Vælg mellem 2 sommerhuse

Andre artikler om Barcelona

 • Billig storbyferie i Barcelona centrum

  I Barcelona er der mulighed for både billige, centrale og skønne ferielejligheder. Med lige netop den type I ønsker, har I den perfekte ramme for jeres ferie. Oplev Barcelonas mange seværdigheder og den pulserende stemning. Iagttag de mange arkitektoniske perler, shop på hovedgaderne eller bevæg jer ad de mindre sidegader og besøg de mange lokale butikker.
  Emne nr.: 507-9018
 • Badeferie Barcelona

  I om omkring Barcelona er der rig mulighed for badeferie. Her kan I nyde strandende, restauranterne med de lækre lokale retter og afslapningen. Når I trænger til afveksling, kan I hurtigt og nemt nå til Barcelona og byens mange tilbud og muligheder. Besøg byens kendte seværdigheder, glæd jer over markedernes farverige udvalg og byens mange seværdigheder.
  Emne nr.: 306-ES9510.388.1
 • Feriebolig i Barcelona med børn

  Ønsker I at besøge Barcelona med børnene, er der masser af oplevelser til de mindste. Tag på museer med interaktive indslag og lad børnene løbe om kap med en OL-stjerne. Besøg stadionet hvor FC Barcelona holder til. Tag på byens legepladser, besøg et lokalt marked, og find ved fælles hjælp råvarerne til aftensmaden. Lad børnene lege i lejligheden og nyd storbyen med plads til familien.
  Emne nr.: 507-9361
Vis alle artikler om Barcelona

Andre artikler

 1. Feriebolig Spanien

  Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
  Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.