En ferie kan nemt være god og billig i ferieboliger i Alicante. For du kan sagtens få sol, strand og skønne oplevelser uden at skulle af med en formue for en lækker feriebolig.
Se ferieboliger i Alicante til max. kr. 3.000,- for en uge
billig feriebolig alicante_208-COC01487F
Emne nr. 208-COC01487F.

Få kvalitet til lavpris med en billig feriebolig i Alicante

En billig feriebolig i Alicante er vejen til en lækker ferie til lavpris. Selv om du og familien sparer på boligbudgettet, kan I sagtens finde en dejlig feriebolig nær det skønne Middelhav ud for Alicante og Costa Blanca-provinsens skønne kyster.

Heller ikke indretning og faciliteter signalerer ’billig’ i ferieboliger i Alicante, selv om prisen er i den lave ende. Her er mulighed for masser af plads, så man kan både kan hygge sig og have privatliv. Egen swimmingpool, have og balkon eller terrasse, hvor man kan nyde det milde klima og hinandens gode selskab, kan også nemt fås i en billig feriebolig i Alicante.

Sol, strand og hav er langt fra de eneste oplevelser, som venter med en billig feriebolig i Alicante. Små, idylliske landsbyer, som klynger sig til bjergsiderne i baglandet, shopping, storbyliv og tapasbarer i topklasse er blandt de mange andre fristelser.

Er Middelhavet ikke nok, kan man slå sig løs i badelande og aquaparker. De vandrelystne naturelskere kan strække ud i en af Costa Blancas nationalparker og se det hele lidt fra oven. 15 af Costa Blanca-provinsens bjergtoppe er over 1.200 meter høje. Og flere tinder prydes af gamle borge og fæstninger, der vidner om en lang og spændende historie.

Alt dette – og meget mere – venter med en billig feriebolig i Alicante. Sådan en feriebolig finder du nemt hos Feline Holidays.

Se ferieboliger i Alicante til max. kr. 3.000,- for en uge

Andre artikler om Alicante

  • Alicante vingård

    I bjergene bag Costa Blanca finder du den gode Alicante vin. Den står i skyggen af andre spanske vine, så på en Alicante vingård kan du nyde en hemmelighed.
    alicante vingård_356-ES-03110-14
Vis alle artikler om Alicante

Andre artikler

  1. Feriebolig Spanien

    Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
    Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.