En billig ferie i Alicante lugter ikke af discount og langt til stranden. Du og familien bor ved Middelhavet og de gratis glæder plus fuld valuta for feriepengene.
Se ferieboliger i Alicante til max. kr. 3.000,- for en uge
billig ferie alicante_306-ES9730.854.9
Emne nr. 306-ES9730.854.9.

Nyd høj klasse på en billig ferie i Alicante

En billig ferie i Alicante er alt andet end discountferie og langt til stranden. Du kan bo lige ud til en dejlig strand og et turkisblåt Middelhav og toppe ferien med en perlerække af tilbud, som er til at betale.

Prisniveauet i Spanien er et godt stykke under det danske, og det er med til at sikre en billig ferie i Alicante.

Men lad os se på de gratis glæder i Alicante. Dem er der nok af. Vejret og klimaet er i top. Se frem til noget nær solgaranti med 300 årlige solskinsdage. Gennemsnitstemperaturen er 18 grader, det dobbelte af den danske.

Allerede i marts er varmegraderne et godt stykke over de 20. Varmen varer ved til langt ind i efteråret.

Perfekt til at dase på en af de mange strande ved Alicante og lige så velegnet til en dukkert i Middelhavet, som ved Alicante viser sig fra sin børnevenlige, lavvandede og rolige side.

Se ferieboliger i Alicante til max. kr. 3.000,- for en uge

Vajende palmer

Nyd spansk folklore på Alicantes berømte strandpromenade i skyggen af vajende palmer, på byens rambla, på det farverige og livlige marked Mercado Central eller i den gamle bydel med de snævre gader og bygninger fra middelalderen.

Oplev imponerende kirker som Santa Maria og San Nicolas eller rådhuset i barokstil, som sætter enhver offentlig dansk bygning skakmat.

Kunst i verdensklasse af blandt andet Picasso og Dali venter på Asegurada-museet. Her er der gratis adgang som på byens øvrige museer.

For eksempel Belenes-museet med dets imponerende samling af julekrybbespil samt Hogueras-museet med groteske og sjove figurer fra Hogueras San Juan, Alicantes årlige og fyrværkerifyldte Sankt Hans-fest i juni.

Se ferieboliger i Alicante til max. kr. 3.000,- for en uge

Imponerende udsigt

Det koster heller intet ud over et kvarters gang at komme til tops i Alicante og opleve imponerende udsigter fra den lige så imponerende middelalderborg Santa Bárbara.

Alicantes vartegn knejser over byen på toppen af det 166 meter høje Benacantil-bjerg.

Hov, pungen har slet ikke været oppe af lommen endnu. Så mon ikke den trænger til at blive luftet og give plads til en café solo (espresso på spansk), en øl, lidt tapas og en is til ungerne.

Det bliver en billig ferie i Alicante ikke voldsomt dyr af. Kostbar behøver ferieboligen i Alicante heller ikke være. Det finder du ud af ved at booke den hos Feline Holidays.

Se ferieboliger i Alicante til max. kr. 3.000,- for en uge

Andre artikler om Alicante

  • Alicante vingård

    I bjergene bag Costa Blanca finder du den gode Alicante vin. Den står i skyggen af andre spanske vine, så på en Alicante vingård kan du nyde en hemmelighed.
    alicante vingård_356-ES-03110-14
Vis alle artikler om Alicante

Andre artikler

  1. Feriebolig Spanien

    Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
    Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.