I om omkring Barcelona er der rig mulighed for badeferie. Her kan I nyde strandende, restauranterne med de lækre lokale retter og afslapningen. Når I trænger til afveksling, kan I hurtigt og nemt nå til Barcelona og byens mange tilbud og muligheder. Besøg byens kendte seværdigheder, glæd jer over markedernes farverige udvalg og byens mange seværdigheder.
Vælg mellem 80 sommerhuse
Emne nr.: 306-ES9510.388.1
Emne nr.: 306-ES9510.388.1

Oplevelser og badeferie

Vil I på badeferie ved Barcelona, så vælg en ferielejlighed i Barcelona eller en feriebolig lidt udenfor byen, så har I Barcelona inden for kort afstand.

Badeferie i Barcelona

I Barcelona kan I bo midt i byen og stadig være tæt på stranden. Nyd solens varme stråler på stranden og hop en tur i det skvulpende blå, hvor I køles ned af Middelhavets dejlige vand. Herfra kan I slentre tilbage til byen gennem Barceloneta kvarteret eller lægge vejen forbi den hyggelige havn. Her kan I se lystbåde og yachts i alskens størrelser. Barcelona er også destination på mange krydstogter i Middelhavet, hvorfor mange krydstogtskibe ligger til i havnen, hvorfra det myldrer med passagerer til byens mange seværdigheder.

I kan hoppe på en af byens mange hop-af-hop-på busser og stå af ved nogle af de mest kendte forlystelser som Camp Nou, la Sagrada Familia og Park Güell. Alle bestemt et besøg værd, selvom de besøges af mange tusinde mennesker hver eneste dag.

I må heller ikke glemme at lægge vejen forbi et af byens store markeder. Her kan I finde friske lokale frugter, grønt, fisk, kød og hvad I ellers skal bruge til at tilberede et dejligt måltid i jeres køkken. I kan også bare nyde muligheden for at medbringe lækre snacks og drikkevare på jeres strandture.

Nyd en badeferie i Barcelona, hvor I kan afveksle mellem badeferie i Barcelona og ture rundt i byens gader og blandt oplevelser.

Lejligheder til badeferie i Barcelona

Badeferie nær Barcelona

Bo nær Barcelona og nyd de flotte sandstrande og strandpromenaderne hvor I kan nyde lokale retter, mens I nyder udsigten over Middelhavet. I kan bo i byerne Sitges og Vilanova i la Geltrú, syd for Barcelona, eller finde en feriebolig i Premiá de Mar og Vilassar de Mar nord for storbyen.

I byerne uden for Barcelona kan I nyde en afslappende badeferie og samtidig er storbyen inden for kort afstand. I kan derfor nemt og hurtigt nå centrum af Barcelona og byens mange attraktioner. Besøg f.eks. byens centrum; Placa de Catalunya, her kan I virkelig mærke Barcelonas stemning og iagttage hvordan lokale og turister skynder sig afsted eller slentre over pladsen, mens bilerne rammer pladsen fra flere af byens vigtigste veje.

Fra Placa de Catalunya kan I bevæge jer videre ad la Rambla. Her fortsætter det pulserende liv mellem gadens mange butikker, madboder og udøvende kunstnere. Slå et smut væk fra gaden og besøg det store og kendte la Boqueria marked. Her kan I finde alverdens råvarer og lokale specialiteter. Bevæger I jer længere ind på markedet, kommer I væk fra den meget turistprægede indgang. Kommer I langt nok ind, vil I opdage at priserne i boderne ud mod la Rambla og i den bagerste del af markedet ikke er de samme. Fristes I af de mange farverige varer, kan I købe lidt forfriskninger til indtagelse i jeres dejlige feriebolig uden for byen.

Er I til museer findes der et væld af forskellige muligheder i Barcelona. Besøg historiske museer og lær mere om bl.a. den Catalanske historie, eller læg vejen forbi det olympiske museum og find ud af om I kan hamle op med tidligere OL-stjerner, ved hjælp af de interaktive aktiviteter.

Er I til afslappet ferie og et smut eller to til Barcelona er en Badeferie i en feriebolig nær Barcelona lige noget for jer.

Klik her for ferieboliger syd for Barcelona
Klik her for ferieboliger nord for Barcelona

Vælg mellem 80 sommerhuse

Andre artikler om Barcelona

 • Billig storbyferie i Barcelona centrum

  I Barcelona er der mulighed for både billige, centrale og skønne ferielejligheder. Med lige netop den type I ønsker, har I den perfekte ramme for jeres ferie. Oplev Barcelonas mange seværdigheder og den pulserende stemning. Iagttag de mange arkitektoniske perler, shop på hovedgaderne eller bevæg jer ad de mindre sidegader og besøg de mange lokale butikker.
  Emne nr.: 507-9018
 • Feriebolig i Barcelona med børn

  Ønsker I at besøge Barcelona med børnene, er der masser af oplevelser til de mindste. Tag på museer med interaktive indslag og lad børnene løbe om kap med en OL-stjerne. Besøg stadionet hvor FC Barcelona holder til. Tag på byens legepladser, besøg et lokalt marked, og find ved fælles hjælp råvarerne til aftensmaden. Lad børnene lege i lejligheden og nyd storbyen med plads til familien.
  Emne nr.: 507-9361
 • Ferielejlighed i Barcelona centrum

  Bo i centrum af Barcelona og hav byen og dens liv lige uden for døren. Bor I, i centrum er I tæt på det hele. I har museer inden for gåafstand. Bevæger I jer lidt længere ud, bliver mulighederne endnu større. I kan bruge dagen på stranden, eller besøge nogle af de mange arkitektoniske værker byen har at byde på. Slå benene op i lejligheden og vær klar til en ny dags oplevelser.
  Emne nr.: 507-37
Vis alle artikler om Barcelona

Andre artikler

 1. Feriebolig Spanien

  Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
  Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.