Attraktioner i Alicante området er der masser af. Blandt dem er vingårde, sol, strand og skønt badevand, smukke bjerge, tapas, farverige markeder, shopping og borge.
Se ferieboliger i Alicante
attraktioner alicante området_255-CLP237
Emne nr. 255-CLP237.

Se frem til et eldorado af attraktioner i Alicante området

En af de helt store fordele ved attraktioner i Alicante området er, at de ligger så nær hinanden.

Snup en morgendukkert og et solbad på en af Alicantes strande, for eksempel Playa de Postiguet.

Få minutters gang derfra kan du nyde en café con leche på en af de mange cafeer ved en af de store attraktioner i Alicante området; strandpromenaden Paseo Explanada de España.

Folkelivet og udsigten til byens marina i skyggen af palmerne er en perfekt optakt til at gå på opdagelse i de snævre gader i Alicantes gamle bydel samt Mercado Central, byens store og farverige marked. Oplagt er også et besøg på middelalderborgen Santa Bárbara, Alicantes vartegn med fantastiske udsigter.

Se ferieboliger i Alicante

Frokost? Tapas, paella eller en burger med fritter. Vælg selv.

Skal der shoppes, kan du slå dig løs på Avenida de Maisonnave – Alicantes svar på Strøget – eller i et af byens mange shoppingcentre. For eksempel det døgnåbne Panoramis Mall eller Gran Via.

Er I selv kørt ned til de mange attraktioner i Alicante området, eller har I lejet en bil, når I hurtigt fascinerende byer og strande ved Costa Brava-kysten. I baglandet venter bjerge med pittoreske landsbyer som Guadalest, borgruiner på bjergtoppe og vingårde.

Smag eksempelvis på dejlig druesaft hos Bodegas Mendoza nær Altea. Eller besøg byen Elche, som er omgivet af Europas største palmeplantage med 200.000 palmer.

En perfekt base for at opleve de mange attraktioner i Alicante området er en feriebolig. Den finder du let hos Feline.

Se ferieboliger i Alicante

Andre artikler om Alicante

 • Feriebolig Alicante

  Alicante er hovedbyen på Costa Blanca og ligger som en perle helt ud til Middelhavet. Byen og regionen har mange spændende, historiske seværdigheder, dyreparker og vandlande og ikke mindst dejlige strande, hyggelige vige og flotte klipper. Oplev stemningen, maden og kulturen i de charmerende byer.
  Denne smagfuldt indrettede lejlighed til 4 personer ligger i grønne og rolige omgivelser i Golf Las Ramblas med tilhørende fælles udendørs swimmingpool.
 • Alicante vingård

  I bjergene bag Costa Blanca finder du den gode Alicante vin. Den står i skyggen af andre spanske vine, så på en Alicante vingård kan du nyde en hemmelighed.
  alicante vingård_356-ES-03110-14
 • Øl Alicante

  Øl og Alicante er en forfriskende affære. Nydes bedst på en lokal bar med et par tapas.
  øl alicante_356-ES-03170-105
Vis alle artikler om Alicante

Andre artikler

 1. Feriebolig Spanien

  Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
  Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.