Alicante har vejr i februar, som får dig på andre tanker end kulde, mørke og vinterfrakker. Se frem til sol og dagtemperaturer på over 20 grader.
Se ferieboliger i Alicante
alicante vejr februar_306-ES9746.111.1
Emne nr. 306-ES9746.111.1.

I Alicante er vejr i februar en lun sag

Alicante har vejr i februar, som kan få de inkarnerede til at tage badetøjet med på ferien.

For en vandtemperatur i Middelhavet på omkring de 14 grader kan sagtens gå an til en dukkert.

Andre, der tager på ferie i Alicante i februar, kan formentlig nøjes med nøjes med solbriller og sommertøj, sige ”Farvel, vinter!” og, hvis man er til den slags, snuppe en løbetur langs stranden i shorts og T-shirt.

Alicante har nemlig vejr i februar, der sagtens kan hamle op med en vanlig dansk sommerdag.

Dagtemperaturen kommer nemt lidt over 20 grader takket være godt med solskinstimer, nedbør er der ringe risiko for, og den kølige aftenluft kan du nemt holde fra kroppen med en jakke.

De vejrforhold gør Alicante oplagt til at komme væk fra mørket og kulden herhjemme.

Se frem til udendørs caféliv, også om aftenen, sightseeing og shopping uden bøvl med at mosle rundt i vintertøj og forskræmte blikke fra de lokale, som iført huer og handsker vil undre sig over at se let påklædte udlændinge.

Vil du opleve, at Alicante har vejr i februar med sol og varme, finder du let en feriebolig hos Feline.

Se ferieboliger i Alicante

Andre artikler om Alicante

  • Alicante vingård

    I bjergene bag Costa Blanca finder du den gode Alicante vin. Den står i skyggen af andre spanske vine, så på en Alicante vingård kan du nyde en hemmelighed.
    alicante vingård_356-ES-03110-14
Vis alle artikler om Alicante

Andre artikler

  1. Feriebolig Spanien

    Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
    Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.