Alicante deler tidszone med Danmark. Sommertid og vintertid begynder og slutter også på de samme datoer her i landet.
Se ferieboliger i Alicante
alicante tidszone_306-ES9746.170.1
Emne nr. 306-ES9746.170.1.

Danmark og Alicante deler tidszone

Alicante deler tidszone med Danmark, så her er ingen forvirring med at skulle vænne sig til nye klokkeslæt og stille ure frem eller tilbage, når du er kommet til byen på Costa Blanca-kysten.

For lige som Danmark ligger Alicante i tidszone +0100. Derfor er tiden i Alicante altid den samme som i herhjemme.

Hele året rundt, for i Alicante begynder sommertiden – hvor urene skal stilles en time frem – sidste søndag i marts kl. 3 om natten. Nøjagtig som i Danmark.

Og præcis som her i landet skal urene stilles en time tilbage, når sommertiden slutter den sidste søndag i oktober kl. 2 om natten.

Du behøver selvfølgelig ikke holde dig vågen til så sent for at justere tiden. Gør det, inden du går i seng. Eller vent til næste morgen, når du vågner til en sikkert solrig morgen i Alicante i din feriebolig. En feriebolig du nemt finder hos Feline Holidays.

Se ferieboliger i Alicante

Andre artikler om Alicante

  • Alicante vingård

    I bjergene bag Costa Blanca finder du den gode Alicante vin. Den står i skyggen af andre spanske vine, så på en Alicante vingård kan du nyde en hemmelighed.
    alicante vingård_356-ES-03110-14
Vis alle artikler om Alicante

Andre artikler

  1. Feriebolig Spanien

    Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
    Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.