I Alicante er temperatur en varm fornøjelse. Året rundt kan du se frem til godt vejr i byen på Costa Blanca-kysten, hvor du kan nyde et af verdens sundeste klimaer.
Se ferieboliger i Alicante
alicante temperatur_306-ES9746.425.2
Emne nr. 306-ES9746.425.2.

I Alicante er temperatur noget, der luner

I Alicante er temperatur stort set altid noget med tocifrede tal. Også om vinteren, hvor dagtemperaturer på over 20 grader og sol fra en skyfri himmel hører til dagens orden.

På den tid af året behøver du kun en jakke til de lidt køligere aftener. Den slags er der ingen af om sommeren. Og om dagen er der i juni, juli og august ofte i Alicante temperatur på over 30 grader.

Derfor et godt råd: Gør som de lokale og søg skygge i middagsheden. Ikke mindst, hvis du har børn med. Solen brænder nådesløst. Også på stranden.

Forår og efterår har Alicante en temperatur, som er helt perfekt. Allerede i marts begynder varmen at blive hængende i luften, selv om solen er gået ned. Og som et ekko fra sommerheden kan du i både september og oktober i Alicante nyde temperatur på omkring de 30 grader.

Det varme vejr er med til, at Alicante og Costa Blanca-kysten er indehaver af titlen ’Verdens sundeste klima’.

Hvis du har lyst til at opleve det, finder du let en feriebolig i Alicante hos Feline.

Se ferieboliger i Alicante

Andre artikler om Alicante

  • Alicante vingård

    I bjergene bag Costa Blanca finder du den gode Alicante vin. Den står i skyggen af andre spanske vine, så på en Alicante vingård kan du nyde en hemmelighed.
    alicante vingård_356-ES-03110-14
Vis alle artikler om Alicante

Andre artikler

  1. Feriebolig Spanien

    Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
    Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.