Alicante har priser på 50-80 procent af de danske. Lige fra en kop kaffe over restaurantbesøg til shopping i designerbutikker.
Se ferieboliger i Alicante
alicante priser_306-ES9757.128.1
Emne nr. 306-ES9757.128.1.

Alicante har priser til en billig ferie

Spar op til 50 procent på en ferie i Alicante. Priser i byen på Costa Blanca er nemlig et pænt stykke under de danske. Og fordi byen ikke er mål for masseturisme, har Alicante priser, som er lavere end for eksempel Costa del Sol.

Derfor kan et prisniveau på mellem 50 og 80 procent af det danske godt få dig til at tjekke regningen en ekstra gang. For man kan nemt tro, at tjeneren har taget fejl og er ved at snyde sig selv.

Men den er god nok. På en restaurant i mellemklassen kan to personer få tre retter plus vin, vand og kaffe for cirka 250 kroner.

Og I kan sagtens spise godt for endnu færre penge ved for eksempel at vælge ”Menu del dia” – dagens menu. Den fås for helt ned til 60-70 kroner inklusiv drikkevarer i Alicante.

Priser i den størrelsesorden gør Alicante til en fornøjelse for danskere. Se også frem til at måtte nøjes med at skulle af med 10-15 kroner for en fadøl, når tørsten skal slukkes i skyggen på en bar i middagsheden.

Eller nyde en caffè latte – café con leche på spansk – til en tier på en af de tjekkede cafeer ved den berømte strandpromenade i Alicante.

Priser for at shoppe modetøj, kosmetik og sko i Alicante vælter heller ikke budgettet. Der er masser af kup at gøre i selv de mest eksklusive modebutikker i kvarteret omkring gaden Maisonnave.

Helt gratis er nogle af Alicantes største seværdigheder. For eksempel borgen Santa Bárbara, Alicantes vartegn. Også museer som Asegurada med værker af blandt andet Dali og Picasso samt CAPA-samlingen med verdens største samling af spansk skulpturkunst kommer du ind på uden betaling.

Du finder også let et stort udvalg af ferieboliger i Alicante til priser, som er til at betale hos Feline.

Se ferieboliger i Alicante

Andre artikler om Alicante

  • Alicante vingård

    I bjergene bag Costa Blanca finder du den gode Alicante vin. Den står i skyggen af andre spanske vine, så på en Alicante vingård kan du nyde en hemmelighed.
    alicante vingård_356-ES-03110-14
Vis alle artikler om Alicante

Andre artikler

  1. Feriebolig Spanien

    Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
    Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.