Alicante har outlet med designervarer til spotpris. Læs mere om de spændende markeder og se det største udvalg af ferieboliger i Alicante hos Feline!
Se ferieboliger i Alicante
alicante outlet_306-ES9740.200.1
Emne nr. 306-ES9740.200.1.

Shop amok i Alicante i byens outlet

Er du til shopping, har Alicante outlet, som kan få dig til at glemme alt om at nyde sol og strand ved hovedbyen på Costa Blanca.

Rundt om Alicante frister outlet nemlig med designervarer til spotpris. Du kan spare op til 70 procent på eksempelvis sko, tøj og lædervarer fra førende spanske og udenlandske producenter.

Du kan også være heldig at spare mange penge på din feriebolig - se det største udvalg af LAST MINUTE tilbud i Alicante her.

Her er en liste fra Alicante med outlet

San Vicente Outlet Park, Carretera Alicante 94, San Vicente del Raspeig. 24 butikker, blandt andet Botticelli, Puro Ego og El Corte Inglés. Biograf, bowling, cafeer og restauranter. Fire kilometer nord for centrum. Sporvognslinje nummer 2 og mange busser kører lige til døren.

New Rock Outlet, Calle Salamanca 10, Alicante. Nabo til Alicantes hovedbanegård 500 meter fra centrum. Sko og støvler.

Mango Outlet, Calle Reyes Católicos 33, Alicante. Modetøj til kvinder til lavpris fra en af Spaniens kendteste tøjfabrikanter i hjertet af Alicantes shoppingkvarter.

Outlet via Parque, Calle Severo Ochoa Elche Parque Empresarial), Elche. Tøj, sko, tasker og accessories til kvinder, mænd og børn fra blandt andet Moschino, Chinese Laundry og Gucci med op til 70 procent rabat. 15 kilometer syd for Elche.

Når du har shoppet dig glad og træt i Alicante i byens outlet, er det skønt at kunne slappe af i en feriebolig. Den finder du nemt hos Feline.

Se ferieboliger i Alicante

Andre artikler om Alicante

  • Alicante vingård

    I bjergene bag Costa Blanca finder du den gode Alicante vin. Den står i skyggen af andre spanske vine, så på en Alicante vingård kan du nyde en hemmelighed.
    alicante vingård_356-ES-03110-14
Vis alle artikler om Alicante

Andre artikler

  1. Feriebolig Spanien

    Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
    Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.