Spark den kolde danske vinter til hjørne og smut ned til sol og varme i Alicante. Byens klima i januar er lunt og tørt.
Se ferieboliger i Alicante
alicante klima januar_306-ES9730.12.1
Emne nr. 306-ES9730.12.1.

Sådan får du varmen: Alicante har lunt klima i januar

Alicante har klima i januar præget af sol, varme og fravær af både sne, slud og regn. Så spark kulden og mørket til hjørne, når vinteren for alvor strammer sit greb om Danmark og smut ned til Alicante på Costa Blanca.

Her kan du tage hul på et nyt år med godt med sollys og dagtemperaturer, der godt kan komme over 20 grader. Det gode vejr i Alicante skyldes et klima i januar, der som resten af året er af middelhavstypen.

Middelhavsklimaet er kendetegnet ved en lille mængde nedbør – januar er en af Alicantes tørreste måneder – og mange solskinsdage. Alicante har over 320 dage med sol om året.

Mange af dem rammer januar, så husk solbriller og sommertøj plus en lun jakke til aftenerne i Alicante. Så er du klar til at lade de sikkert vinterflade batterier op med sightseeing, shopping og udendørs caféliv.

Først på året kan du både sidde ude og misse mod solen i dagtimerne og nyde restaurant- og natteliv i fri luft i Alicante. Byens klima i januar er lunt og tørt.

Aktiv ferie er også oplagt i Alicante med mildt klima i januar. Løberne, cykelrytterne og de vandreglade kan nøjes med shorts plus en T-shirt og måske en tynd jakke. Meget mere behøver du heller ikke for at gå en runde på en af de 13 golfbaner nær Alicante.

Hvis du trænger til at få kulden og mørket herhjemme på afstand, finder du nemt en feriebolig i Alicante hos Feline Holidays.

Se ferieboliger i Alicante

Andre artikler om Alicante

  • Alicante vingård

    I bjergene bag Costa Blanca finder du den gode Alicante vin. Den står i skyggen af andre spanske vine, så på en Alicante vingård kan du nyde en hemmelighed.
    alicante vingård_356-ES-03110-14
Vis alle artikler om Alicante

Andre artikler

  1. Feriebolig Spanien

    Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
    Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.