Alicante og jetski er en perfekt kombination for dig, som vil koble storbyferie og strandliv med at suse hen over Middelhavet med op til 100 km/t.
Se ferieboliger i Alicante
alicante jetski_306-ES9742.601.1
Emne nr. 306-ES9742.601.1.

Alicante jetski

Alicante og jetski er en perfekt kombination for dig, som vil koble storbyferie og strandliv med at suse hen over Middelhavet med op til 100 km/t.

Spræng grænserne og tag ud på et forrygende eventyr, hvor du pløjer havet op og oplever Costa Blanca-kysten fra en side, kun de færreste kender.

Kom tæt på klippeskær og grotter og fyr den af på åbent hav fjernt fra badedyr og turister.

På en ferie i Alicante er jetski til leje langs hele Costa Blanca-kysten. Lige fra Denia på den nordlige del af Costa Blanca til Torrevieja i syd.

Debutanter og nybegyndere kan få prøvetimer og –dage med erfarne instruktører i Alicante på jetski.

De garvede kan tage med på flere timer lange ture med guider, der kender Costa Blanca som deres egen lomme. Guiderne kan vise dig de fede steder, hvor du ikke behøver tage gassen af.

Takket være det milde middelhavsklima i Alicante er jetski en mulighed hele året. Selv om vinteren når vandtemperaturen under 14-15 grader.

Den bedste tid i Alicante for jetski er tidlig morgen og formiddag, hvor havet er mest roligt.

Ovenpå en dag i Alicante i jetski kan enhver trænge til at slappe i en lækker feriebolig. Den finder du nemt hos Feline.

Se ferieboliger i Alicante

Andre artikler om Alicante

  • Alicante vingård

    I bjergene bag Costa Blanca finder du den gode Alicante vin. Den står i skyggen af andre spanske vine, så på en Alicante vingård kan du nyde en hemmelighed.
    alicante vingård_356-ES-03110-14
Vis alle artikler om Alicante

Andre artikler

  1. Feriebolig Spanien

    Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
    Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.