I Alicante i Spanien viser vejret året rundt sig fra sin bedste side med lange, solrige og varme somre, farverige forår, lune efterår og milde vintre.
Se ferieboliger i Alicante
alicante i spanien_306-ES9740.649.7
Emne nr. 306-ES9740.649.7.

I Alicante i Spanien er vejret året rundt altid værd at nyde på en ferie.

300 solskinsdage om året, en gennemsnitstemperatur på 18 grader og et klima, der er kåret til at være blandt verdens varmeste sundeste og bedste, siger det hele.

Allerede i februar-marts kan du rejse foråret i møde. Husk solbriller, sommertøj og solcreme til en sikkert vinterbleg dansk hud samt en jakke til aftenerne. Så kan du sagtens sidde ude på en restaurant eller en bar til ud på de små timer.

Sommeren byder på temperaturer et godt stykke over de 30 grader. Derfor gør det absolut intet, at Alicante ligger lige ud til Middelhavet på den 300 kilometer og skønne strande på den lange Costa Blanca-kyst.

Du kan tage på sol-, dase- og badeferie til langt ind i efteråret i Alicante i Spanien. Vejret er lige til at få kulør på kroppen selv i september. Oktober kan også være lun, men i denne måned falder det meste af Alicantes sparsomme nedbør.

Hvis du er træt af mørke og kulde, har Alicante i Spanien vejret, som i november og vintermånederne kan give kulør og varme.

Dagtemperaturen ryger ofte over 20 grader. Se frem til undrende blikke fra de lokale, der skutter sig iført vinterfrakker, huer og handsker ved synet af en sommerklædt nordbo.

Sådan er det i Alicante i Spanien: Vejret året rundt fejler aldrig noget, og derfor er det oplagt at finde en feriebolig i Alicante hos Feline.

Se ferieboliger i Alicante

Andre artikler om Alicante

  • Alicante vingård

    I bjergene bag Costa Blanca finder du den gode Alicante vin. Den står i skyggen af andre spanske vine, så på en Alicante vingård kan du nyde en hemmelighed.
    alicante vingård_356-ES-03110-14
Vis alle artikler om Alicante

Andre artikler

  1. Feriebolig Spanien

    Spanien er ikke uden grund en yndet feriedestination. Nyd det solrige klima, de vidunderlige strande ud til Middelhavets skønne, krystalklare vand – samt den store rigdom af kultur- og naturseværdigheder og gastronomien i Spanien. Fantastisk udgangspunkt for en vellykket familieferie!
    Luksuriøs bjeghytte til 9 personer med indendørs pool og dejlige græsplæner beliggende i Fornalutx mellem Tramuntana-bjergkæderne.