Artikler

 1. Feriebolig Thüringer Wald

  Om I ønsker at udforske ferieområdet til fods, på cykel, klatrende på en bjergvæg eller plaskende rundt i en bjerg sø, ja så er Thüringer Wald et godt valg. Naturen er overdådig og smuk med grønne dale, blomsterenge og bjergtoppe, så langt øjet rækker. De mange stier gør det nemt for jer at komme omkring og finde det perfekte sted at nyde den medbragte mad og fylde vandflasken ved en kølig kilde.
  3-værelses feriehus til 5 personer beliggende i Altenfeld som er en del af Thüringer Wald, tæt på den berømte vandrerute Rennsteig.
 2. Feriebolig Thüringen

  Mærk historiens vingesus i den grønne delstat, hvor bjergkæder og skove fortæller deres egne eventyrlige historier. Historier hvor drager og alfer boede i slugter, og hertuger byggede slotte og paladser. Besøg disse historiske skattekamre og de mere nutidige attraktioner og få en ferie fuld af oplevelser og hyggeligt samvær med familien.
  Dejligt feriehus til 3 personer beliggende på en bjergskråning i Neuhaus ved Thüringer Wald med en fantastisk udsigt over de omkringliggende bjerge.

Filter

Artikeltyper
 • Alle
Geografier