Artikler

 1. Feriebolig Vogtland

  Landskabet i Vogtland er grønt og frodigt, præget af et kuperet terræn med højdeforskelle mellem 250 og 974 m over havet, marker, søer og enge, skove og floden Saale. I flere af skovene frister dejlige forfriskende friluftsbade, og Naturpark Erzgebirge byder på hundredvis af km af vandre- og cyklingruter, natur- og ridestier. Et eldorado for naturelskere, aktive friluftsmennesker og livsnydere.
  Dette vidunderlige feriehus til 10 personer er opført i canadisk stil og beliggende i Vogelsgrün, Auerbach.
 2. Feriebolig Sächsische Schweiz

  Sächsische Schweiz har en ganske enestående natur, der egner sig til rigtig mange former for friluftsliv. Her finder I et udvalg af aktiviteter og attraktioner, så alle i familien kan få ønsker og behov opfyldt. Et rigtig godt valg af feriedestination for den aktive og naturglade familie, som måske tilmed er historisk interesseret.
  Hyggelig ferielejlighed til 2 personer beliggende i Kirnitzschtal i udkanten af den Sächsische Schweiz National Park.
 3. Feriebolig Sachsen

  Kulturlandskabet i Sachsen er mere end 1000 år gammelt, og i de saksiske ferieregioner og byer findes mere end 500 museer. De udsøgte kunst- og kulturoplevelser tiltrækker besøgende fra hele verden, og byerne Dresden og Leipzig prydes af berømte bygningsværker som Semper-operaen, Frauenkirche og Zwinger i Dresden og monumentet Völkerschlachtdenkmal i Leipzig.

Filter

Artikeltyper
Geografier