1. Feriebolig Femern

  Femern er på grund af sin beliggenhed helt ideel til både vandsport og strandliv. Desuden er øen på velegnet til både cykling og vandring, og I vil samtidig sagtens kunne lægge vejen forbi mange af de kulturseværdigheder og familievenlige attraktioner, Femern byder på.
  Ferielejlighed til 4 personer beliggende i udkanten af brede, gule rapsmarker i ferieanlægget Kiebitzhof i Femern-Petersdorf.
 2. Feriebolig Sylt

  Sylt er så afvekslende en ø, at I ikke sådan lige bliver færdig med at gå på opdagelse. Øen har både dejlige sandstrande, vandreklitter, marskland og hede, så frem med badetøj, vandresko og cykelhjelm. Fortiden titter frem over alt og byder på spændende seværdigheder, og I kan bruge mange timer i de hyggelige gamle landsbyer med atmosfære, spændende butikker, museer og gallerier.
  Drømmelejlighed til 4 personer beliggende lige bag klitterne i udkanten af Westerland på Sylt, kun 100 m fra stranden.
 3. Feriebolig Schleswig-Holstein

  Vadehav, vind og bølger, endeløse diger, strande og klitter - det er, hvad I kan finde i ferielandet Schleswig-Holstein. Her er der masser af ren natur. Et ideelt ferieland for aktive familier, vandhunde og naturelskere. Charmerende cykelruter, spændende udflugter til øerne, forlystelser og historiske hansestæder med kultur og shopping - hvad kan man ønske sig mere på sin ferie?
  4-værelses hus på 86 m² til 6 personer beliggende i OstseeStrandpark Grömitz, som er et hyggeligt ferieområde ca. 250 m fra en dejlig sandstrand.
Artikeltyper
Geografier