Artikler

 1. Weekendophold Flensburg

  Forkæl jer selv med et skønt weekendophold i Flensburg og glæd jer til at hygge jer i byens lange gågade. Her finder I en næsten endeløs række af stormagasiner, specialbutikker og boder, som sælger stort set alt, man kan forestille sig. Glæd jer til nogle skønne dage i den hyggelige by, lige på den anden side af grænsen.
  Nordermarkt_Flensburg_Neptunbrunnen_Nacht_2015
 2. Weekendophold Glücksburg

  Glücksburg er et meget besøgt kur- og badested, og atmosfæren indbyder til, at man sætter tempoet ned og nyder at have fri. Byen bærer stadigt præg af sin danske fortid og har mange historisk interessante bygninger, som f.eks. Kroneapoteket i Rådhusgade og Magdalene-gården i Flensborggade. Uanset årstiden tilbydes der spændende guidede byrundture. Billetter kan købes online.
  Glucksburg Emne nr. 2086-100
 3. Weekendophold Tönning

  Tönning er beliggende ved mundingen af Ejderen, og vandet i byen er med til at skabe en idylliske stemning. Miljøet på havnepromenaden indbyder til, at man sætter sig og nyder nogle af de kulinariske oplevelser af lokale råvarer, som restauranterne og caféerne byder på. Er I til skaldyr og fisk, er I kommet til det rigtige sted, ligesom der også er en vegetar-restaurant og en økologisk restaurant.
  Tonning Emne nr. 4072-HP1

Filter

Artikeltyper
 • Alle
 • Weekendophold
Geografier