Tönning er beliggende ved mundingen af Ejderen, og vandet i byen er med til at skabe en idylliske stemning. Miljøet på havnepromenaden indbyder til, at man sætter sig og nyder nogle af de kulinariske oplevelser af lokale råvarer, som restauranterne og caféerne byder på. Er I til skaldyr og fisk, er I kommet til det rigtige sted, ligesom der også er en vegetar-restaurant og en økologisk restaurant.
Vælg mellem 1 tilbud
Tonning Emne nr. 4072-HP1
Tonning Emne nr. 4072-HP1

Byens historie er kendt helt tilbage til 1187, og mange historiske bygninger og seværdigheder er velbevaret. På torvet ligger Sankt Laurentius Kirken fra 1100-tallet og renæssancebrønden fra 1613, og ved havnen findes Pakhuset og Skipperhuset begge fra 1700-tallet. Lad roen falde over jer og ta’ på opdagelse i den hyggelige gamle by. Bykort fås hos Turistinformationen ved kirken.

Turistinformationen sælger billetter til sejlturen ud til sæl-bankerne, hvis I får lyst til at tage med på den dejlige sejltur. Det er en stor oplevelse at komme helt tæt på de smukke dyr. Tönning ligger lige ud til naturreservatet Katinger Watt, og det er noget helt særligt at cykle på stierne langs Ejderen. Almindelige cykler kan lejes flere steder i byen, og el-cykler hos Turistinformationen.

Tönning ligger blot en halv times kørsel fra Husum. Her helt ud til Nordsøen og tæt ved Vadehavet, der er en del af UNESCOs verdensnaturarv, hersker en maritim charme med en sjælden intensitet. Gå en tur hen over diget og nyd den enestående udsigt ud over vandet, og ta’ måske en tur i bølgen blå. I Husum kan tidevandet opleves inde i byen, hvilket er et specielt syn.

Husum har et rigt kulturliv med bl.a. gallerier, koncerter og teater. Her er også rigtig fine shopping muligheder med et stort udvalg af mode- og trendbutikker og specialbutikker alt sammen inden for gåafstand og med fine parkeringsmuligheder.

Vælg mellem 1 tilbud