Forkæl jer selv med et skønt weekendophold i Flensburg og glæd jer til at hygge jer i byens lange gågade. Her finder I en næsten endeløs række af stormagasiner, specialbutikker og boder, som sælger stort set alt, man kan forestille sig. Glæd jer til nogle skønne dage i den hyggelige by, lige på den anden side af grænsen.
Vælg mellem 12 tilbud
Nordermarkt_Flensburg_Neptunbrunnen_Nacht_2015
Aftenstemning ved Nordermarkt i Flensburgs hyggelige gågade. Foto: Ichwarsnur.

Flensburg er en hyggelig og meget stemningsfuld by, som oven i købet kun ligger få kilometer fra grænsen til Danmark. Byen er den største i den nordlige ende af Tyskland, og byder først og fremmest velkommen til en lang og super hyggelig gågade.

Her findes en skøn blanding af alt lige fra stormagasiner og et indkøbscenter til specialbutikker hvor man (næsten) kan finde alt mellem himmel og jord. Hertil kommer de mange boder, som især er samlet på gågadens markedspladser. Ind imellem det hel byder cafeer, værtshuse og restauranter på muligheden for et hvil undervejs.

Et weekendophold i Flensburg er altid en god oplevelse, men det er nu alligevel noget særligt i ugerne op til jul. Her bliver butikkerne og gågaden flot pyntet, og det traditionsrige julemarked bliver afholdt.

Hos Feline finder du et spændende udvalg af hoteller og kroer, som enten ligger inde i byen eller lidt udenfor. Derfor kan du nemt finde netop det weekendophold i Flensburg, som du og din bedre halvdel har fortjent at forkæle jer selv med.

Se alle vores tilbud på weekendophold i Flensburg her!

Vælg mellem 12 tilbud