Artikler

 1. Ferielejlighed i Sitges

  Hold en afslappet badeferie i skønne Sitges kun 35 km fra Barcelona. Nyd byens mange sandstrande og det skønne middelhav. Tag en dukkert i de blå bølger eller nyd solbadning på stranden. På byens restauranter kan I spise lokale retter og drikke vin fra det lokale område. Lad jer friste af en tur til Barcelona og oplev byens stemning og fantastiske seværdigheder.
  Emne nr.: 507-8755
 2. Feriebolig i Sitges

  I Sitges kun 35 km fra Barcelona, bliver I mødt af 17 sandstrande med mulighed for masser af solbadning, og aktivering af vandhunde. Nyd også godt af den lokale kogekunst og produktion af vin, der giver jer mulighed for at spise og drikke lokalt på byens hyggelige restauranter. Trænger I til storbystemning, er I på kort tid i den Catalanske hovedstad Barcelona.
  Emne nr.: 306-ES9521.110.1
 3. Feriebolig Catalonien

  Den nordspanske provins byder både på storbyferie i dejlige Barcelona, afslappende solferie ved stranden på den 200 km lange kyst Costa Brava, skønne naturoplevelser, fred og ro på vandreture i Pyrenæerne. Glæd jer til kunsten, historien og kulturen og stemningen i de charmerende fiskerlandsbyer.
  2,1 km fra centrum af L´Escala ligger dette hyggelige hus til 6 personer. Huset har en rolig beliggende hed på en blind vej kun 850 fra havet.

Filter

Artikeltyper
Geografier