Artikler

 1. Feriebolig Peloponnes

  I Peloponnes kan man virkelig mærke historiens vingesus! Området har særdeles mange kulturhistoriske seværdigheder, som sammen med vidunderlige sandstrande og smuk natur er en unik kombination – et sandt ferieparadis.
  Denne hyggelige lejlighed i stueetagen til 5 personer er den ene halvdel af et dobbelthus beliggende kun 15 km fra Kalamata.
 2. Feriebolig Kreta

  Grækenlands størst ø Kreta har et væld af fantastiske, børnevenlige strande med lækkert badevand, kulturhistoriske seværdigheder og autentiske bymiljøer at byde på. Slap af på en hyggelig taverna og nyd et dejligt måltid fra det herlige græske køkken.
  Hyggelig 2-værelses lejlighed til 3 personer i lejlighedskomplekset Palazzo Vecchio med 23 boligenheder i Rethymnon.
 3. Feriebolig Korfu

  Ægte græsk stemning og skønne ferieoplevelser venter jer på den umådelige smukke og frodige ø Korfu. Nyd en eventyrlig - nærmest fortryllende udsigt fra Solnedsgangsbjerget i Pelekas, og slap af på jeres yndlingsstrand efter en svalende dukkert i det azurblå vand. Det unikke græske køkken er ligeledes en oplevelse i sig selv.
  Luksuriøs 5-værelses villa "Arhontiko"på 2 etager til 8 personer beliggende i Kerkira med udendørs pool.
 4. Feriebolig Grækenland

  Grækenlands klima og badestrande giver jer optimale betingelser for en vellykket ferie, hvis I søger varme og charme, og samtidig gerne vil supplere med udflugter til storslåede kulturhistoriske seværdigheder. Opsøg det autentiske, græske køkken – en oplevelse i sig selv!
  3-værelses feriehus på 90 m² til 4 personer med udendørs swimmingpool kun 200 m fra stranden ved byen Mohlos.

Filter

Artikeltyper
Geografier