Artikler

 1. Sommerhus Næstved

  Næstved er en charmerende købstad med suveræne muligheder for shopping. Sommerhusene i området ligger ved nogle af Danmarks bedste og mest børnevenlig strande. Sejl en tur på Karrebæksminde Fjord og besøg Eventyrslottet Gavnø og BonBon-Land.
  Næstved
 2. Sommerhus Vesterhave

  Vesterhave er et roligt sommerhusområde ved den dejlige bade- og fiskerby Karrebæksminde. Flere af husene ligger tæt på den lange kyststrækning ved Smålandsfarvandet. Glæd jer til historiske seværdigheder, dage med fiskestang og ture på cykel eller til fods i den skønne natur. Spænding, fart og sjov for børnene, dejlige dage med hygge og leg ved stranden og de smukkeste solnedgange ved havet.
  Lyst indrettet sommerhus til 6 personer beliggende i Vesterhave 100 m fra badestrand.
 3. Sommerhus Rude

  Den hyggelige havn i Bisserup og de børnevenlige strande er bare to af grundene til at holde ferien her. Slap af i uforstyrrede omgivelser og nyd at have tid til hinanden, mens I oplever det naturskønne område. Ta' fiskestænger og cykler med, besøg eventyrslotte og forlystelsesparker, find fossiler, fang krabber og ta' med på en sejltur med turbåd eller kajak. Her er fred og ro - og frisk luft.
  Dejligt sommerhus til 8 personer i Rude kun ca. 400 m fra vandet.
 4. Sommerhus Næs

  Næs er et hyggeligt og familievenligt sommerhusområde lidt nord for Vordingborg. Næs og Skaverup Strand er et utrolig smukt og fredeligt naturområde lige ned til Avnø fjord med et rigt fugle- og dyreliv. Oplev sæler i fjorden, jættestuer på Svinø, eventyrlige slotte, store slanger og krokodiller. I kan også finde jeres egne fossiler, sejle i kajak eller bare nyde en rolig dag med leg på stranden.
  Ældre og charmerende feriehus til 6 personer beliggende i Næs på en 1722 m² naturgrund med terrasse med adgang til en ca. 40 m² stor swimmingpool.
 5. Sommerhus Enø

  Idyllisk beliggende mellem Karrebæksminde Bugt og Karrebæk Fjord ligger halvøen Enø - forbundet med Karrebæksminde med en klapbro. De udsøgte sandstrande er perfekte for børnefamilier til badeture og leg i sandet og til bare at nyde at være sammen og holde fri. Det eftertragtede Blå Flag vejrer over området og vidner om høj badevandskvalitet og fint bademiljø ved stranden.
  Velholdt sommerhus til 6 personer beliggende i rolige omgivelser på Enø.
 6. Sommerhus Præstø

  Ved Præstø Fjord og Faxe Bugt ligger den hyggelige by Præstø med brolagte gader, velbevarede huse og autentisk købstads miljø. Mærk atmosfæren i den hyggelige naturhavn og nyd en dag på en af områdets dejlige badestrande. En vandre- eller cykeltur byder på skønne naturoplevelser, og her er oplevelser og seværdigheder for alle inden for kunst, kultur og naturhistorie - og for legebørn i alle aldre.
  Præstø
 7. Sommerhus Karrebæksminde

  Karrebæksminde er et naturskønt og populært område med knap 100 skønt beliggende sommerhuse. Stranden er en af de bedste og mest børnevenlige på Sydsjælland. Gavnø Slot byder indenfor til eventyrlige oplevelser for hele familien. I kan tage på en afslappende sejltur på fjorden og fiske efter fladfisk, krabber og rejer sammen med børnene.
  Dejligt sommerhus til 4 personer ved Karrebæksminde i gåafstand fra en dejlig badestrand.
 8. Sommerhus Bønsvig

  Sommerhusene ved Bønsvig ligger på dejlige uforstyrrede grunde med masser af frisk luft og plads til lege og familiehygge. Her er fred og ro og samtidig kun kort vej til områdets mange attraktioner. Skønne badestrande, naturskønne udflugtsmål, historiske naturoplevelser, slotte, fart og spænding. Fra strandengen ved Bønsvig er der en storslået udsigt over Bøgestrømmen, Møn og Nyord.
  Højtbeliggende sommerhus til 8 personer i Bønsvig med egen udendørs swimmingpool.