Artikler

 1. Sommerhus Yderby Lyng

  Tag på opdagelse i den uspolerede natur i Geopark Odsherred, hvor I samtidig er tæt på et alsidigt udbud af historiske seværdigheder og familievenlige attraktioner. Den hyggelige, gamle købstad Nykøbing Sjælland byder på spændende butikker, spisesteder og events, og trænger I til en svalende dukkert er kvaliteten i top på Nykøbing Nordstrand.
  Sommerhus til 4 personer beliggende i naturskønne omgivelser i 2. række fra vandet ved Kniben (Yderby Lyng) på spidsen af Odsherred.
 2. Sommerhus Sjællands Odde

  Er familien til aktiv ferie – så er Sjællands Odde et godt valg. Her er afmærkede ruter til vandre- og cykelture, fantastiske fiskevande, nogle af Danmarks smukkeste og mest børnevenlige strande, velegnede til kite- og windsurfing. Der arrangeres naturture på hesteryg, og kysterne kan betragtes fra søsiden i en lejet kajak. Egnen er rig på historie med gravhøje, ruiner og et meget afvekslende istidslandskab.
  Charmerende feriehus til 6 personer beliggende i Sjællands Odde, som er en halvå mellem Kattegat og Sejerø Bugten.
 3. Sommerhus Lumsås

  Lumsås er det helt perfekte udgangspunkt, hvis I ønsker at være tæt på dejlige badestrande, en hyggelig købstad med gode shoppe muligheder, spændende attraktioner samt skøn natur.
  Rummeligt og velindrettet feriehus til 6 personer beliggende i Lumsås på en skøn naturgrund få hundrede meter fra en dejlig badestrand.

Filter

Artikeltyper
 • Alle
Geografier