Artikler

 1. Sommerhus Esby

  Esby ligger på det smukke Helgenæs, der er forbundet med Djursland af en smal tange. Halvøen har bløde bakker og dale, skove og stejle skrænter og fra det højeste punkt Ellemandsbjerget udsyn over vandet på begge sider. Her er ubeskrivelig smukt og fred og ro. Esby indbyder til en ferie i samvær med familien, hvor I hygger jer og oplever naturen. Kombiner med Djurslands mange familie attraktioner.
  Virkeligt skønt sommerhus til 8 personer med en helt unik beliggenhed på Esby Strandvej, på en stor naturgrund med havudsigt og adgang til privat badestrand.
 2. Sommerhus Helgenæs

  Halvøen Helgenæs på sydsiden af Djursland er en fredelig oase med et landskab fyldt med historiske skatte. De stejle kystskrænter er dannet i istiden, og er her stadigt spor tilbage til vikingernes tid. Kystlinjen er ca. 25 km lang, og fra Ellemandsbjerget kan man se fra kyst til kyst. Et paradis for naturelskere, lystfiskere og alle, der kan lide at holde ferie i fredelige og rolige omgivelser.
  Virkeligt flot sommerhus til 6 personer beliggende på Helgenæs med en fantastisk panoramaudsigt over Århusbugten.
 3. Sommerhus Skødshoved Strand

  Skødshoved Strand er et dejligt og familievenligt område tæt på strand, lystbådehavn og Nationalpark Mols Bjerge. Landskabet er smukt med skove, strandenge og en fantastisk udsigt over land og vand fra de mange bakker. Egnen har vidnesbyrd fra istiden og vikingetiden, lystfiskere, vandrere og cyklister er begejstrede, og her er dyreparker og forlystelser, så også børnene bliver glade.
  Luksussommerhus med pool til 12 personer med en pragtfuld beliggenhed ved Skødshoved Strand på en stor, let skrånende naturgrund med udsigt over havet.
 4. Sommerhus Mols

  Landskabet i Nationalpark Mols Bjerge er skabt af gigantiske ismasser og tonsvis af vand over mio. af år. Den 180 km2 store nationalpark emmer af historie og kultur med Kalø Slotsruin, store bronzealderhøje og Ebeltofts små brostenstoppede gader. Samtidig er der ikke langt til skønne badestrande, stemningsfyldte små og store havne, med lystbåde, store skonnerter og Fregatten Jylland.
  Dejligt sommerhus til 8 personer med spabad og gode terrassearealer - åben såvel som overdækkede. Huset er beliggende i Begtrup Vig, Knebel.

Filter

Artikeltyper
Geografier