Emne nr.: 130-E20144
Emne nr.: 130-E20144

Et sommerhus er et rigtig godt udgangspunkt for en vellykket ferie. Kombinationen af en skøn beliggenhed og nem adgang til aktiviteter og oplevelser i lokalområdet er ren win-win.

I forbindelse med din søgning efter ”sommerhus duevej sjællands odde” er det af stor betydning for dig, at du kan vælge mellem så mange sommerhuse som muligt. Det forbedrer nemlig dine chancer for at finde præcis det sommerhus, der opfylder dine krav. Med andre ord: du har brug for overblik. Og overblik er netop, hvad du får her på siden; vi har nemlig altid det største udvalg.

Når du har fundet dit sommerhus, er det meget vigtigt, at du får bookingen klaret. Det foregår nemt og enkelt online, og tager kun et øjeblik. Når bookingen er på plads, kan du læne dig tilbage og glæde dig til, at I alle sammen skal af sted.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Den sydlige kyst på Sjællands Odde smyger sig langs den solrige Sejerø Bugt. Mod nord ligger små fiskerbyer på række langs de naturlige strande.

Kastanielys er en dejlig butik i Sjællands Odde, som sælger håndlavede lys og dekorationer.

De første Kattegat-svømmere er foreviget på en mindesten i Gniben. Årstallene og tidspunkterne er indgraveret på stenen. Om søndagen er der adgang til terrænet.

Med et stykke fisk og et fangstnet kan I lokke de største krabber ud fra deres gemmested. Om sommeren i Odden Havn ligger børn og forældre på molen og fisker strandkrabber fra havnebassinet.

Søheltepladsen på Nordgårdsvej tilbyder en fornøjelig aktivitetsplads. Mellem vilde blomster står der f.eks. en gammel kanon, en båd og en port.

Prisgaranti

Det er vigtigt for os, at du er hundrede procent tryg ved at booke dit sommerhus hos os, og at du betaler den lavest mulige lejepris. Derfor er der prisgaranti på alle vores sommerhuse. Du vil altid være omfattet af prisgarantien, når du lejer dit sommerhus hos os.

Såfremt du skulle finde det sommerhus, du har lejet, til en billigere pris andet steds, udbetaler vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du har behov for assistance eller du har spørgsmål vedrørende et sommerhus, er du velkommen til at kontakte os. Det samme gælder selvfølgelig, hvis du har specielle ønsker til dit sommerhus.

Vores kundemedarbejdere har årelang erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse. Den erfaring er du velkommen til at trække på. Vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Giv os et kald på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 98 sommerhuse