Emne nr.: 090-04981
Emne nr.: 090-04981

Det er ren luksus at have poolen helt for sig selv, når man holder ferie. Den luksus får I adgang til, når I vælger et sommerhus med luksusindretning. Ud over at være garanteret jeres egen pool, kan et sommerhus med luksusfaciliteter blandt andet indeholde spa, sauna eller aktivitetsrum med billard, bordtennis eller bordfodbold. Det kan derfor være en god ide at holde ekstra øje med beskrivelsen af det sommerhus, I har udset jer.

Når I arrangerer ferien i et sommerhus med luksusindretning, er det en god ide at være tidligt ude. Denne type sommerhuse er nemlig populære året rundt. Få det største udvalg af sommerhuse at vælge imellem, når I booker ferien i god tid. Så er der også en endnu længere periode, hvor I kan gå og glæde jer.

Der venter jer en uforglemmelig ferie i attraktive omgivelser i det sommerhus, du bestemmer dig for. Glæd jer til nogle dejlige dage, hvor I har masser af tid til hinanden, til at slappe af og til at tage på udflugter i lokalområdet.

I din søgning efter et sommerhus har det væsentlig betydning for dig, at du får så mange sommerhuse som muligt at vælge mellem. På den måde øger du nemlig dine chancer for at finde det helt rigtige sted. Hvad antallet af sommerhuse angår, er du i de bedste hænder her på portalen. Det skyldes at det altid er hos Feline Holidays, at du finder det største udvalg. Hver eneste dag, hele året.

At finde dit sommerhus er selvsagt et stort skridt på vejen, men det er ikke det sidste. Først når bookingen er gået igennem, kan du være sikker på, at rammerne om familiens kommende ferie er sikret. Den del foregår heldigvis nemt og enkelt direkte over nettet, så det tager ikke mange øjeblikke at få den overstået.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Sjællands vestkyst og Sjællands Odde byder på en fantastisk natur og er en del af UNESCO Geopark.

Endepunktet af Sjællands Odde hedder Gniben, og her startede de første Kattegat-svømmere. Gniben hører i dag til militæret. Hver søndag er området dog åbent for besøgende.

Odden Havn ligger på den nordlige side af halvøen. Det er stadig en ægte fiskerihavn med typiske blå kuttere. Borde og bænke ved fiskebutikken inviterer dig til at smage fisken.

Søheltepladsen på Nordgårdsvej tilbyder en fornøjelig aktivitetsplads. Mellem vilde blomster står der f.eks. en gammel kanon, en båd og en port.

Kysten på Sjællands Odde er meget afvekslende. Der er badebroer, der fører direkte ud i vandet og dermed sørger for stenfri badesjov.

Arne Jacobsen har skabt en arkitektonisk seværdighed med Fiskerøgeriet Sjællands Odde. Udsigten over Østersøen er vidunderlig her.

Prisgaranti

Alle vores kunder er automatisk dækket ind af vores prisgaranti. Det vil sige, at du aldrig kommer til at betale for meget for dit sommerhus.

Prisgarantien betyder simpelthen, at hvis du finder det sommerhus, du har lejet, til en billigere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og udbetaler differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til dit sommerhus, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vores kundemedarbejdere har en stor og bred erfaring med udlejning af sommerhuse og vil selvfølgelig også gerne hjælpe dig.

Giv os et kald på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 2 sommerhuse