Oversigt

Beskrivelse

Hotel Juelsminde Strand – ved skov og strand
Det nyrenoverede 3-stjernede hotel ligger omgivet af Tofteskoven, i gåafstand til gode badestrande, den hyggelige havn og centrum i Juelsminde by. Hotel Juelsminde Strand er et godt udgangspunkt for jeres weekendophold, hvis I vil være tæt på den storslåede natur og gå på opdagelse i det skønne område.

Værelserne
Alle værelser har eget bad/toilet og udstyret med TV samt gratis trådløst internet. Hårtørrer kan lånes i receptionen.
Vær opmærksom på, at der på alle vores ferie- og opholdsprodukter kun er inkluderet slutrengøring, hvilket betyder, at der ikke redes seng og skiftes håndklæder under opholdet. Nye håndklæder kan afhentes i receptionen, evt. mod gebyr.

Restauranten
Den enestående udsigt over by og vand kan nydes fra hotellets restaurant, der serverer gourmet mad med årstidens råvarer. Hotellets bar samt den hyggelige terrasse og have indbyder til afslapning. 

Oplevelser omkring hotellet
Besøg f.eks. Juelsminde Havnemuseum, hvor der fortælles om livet på havnen, da den var et travlt sted med mange fiskekuttere, jernbane og færger. I dag er havnen en stemningsfyldt lystbådehavn, og her er stadigt masser at se på.
Juelsminde byder også på et væld af gallerier og kunsthåndværkere, for f.eks. Pottemageren i Juelsminde og glaspusterier som Hyrup Glashytte og R.S. Glas. I butikkerne i Juelsminde er der fine shopping muligheder.

Ta’ f.eks. på udflugt til disse steder
· Fængslet i Horsens 
· Industrimuseet, Horsens
· Den Genfundne Bro (47 km)  
· Hjarnø

Diverse
Fri parkering ved hotellet / El-lader forefindes ikke


 

Faciliteter

 • Indretning

  • Bar
  • Restaurant
 • Kapacitet

  • Antal værelser
   70