Oversigt

Beskrivelse

Hotel Juelsminde Strand – ved skov og strand
Det nyrenoverede 3-stjernede hotel ligger ved indkørslen til den hyggelige havneby, Juelsminde. Hotellet er omgivet af Tofteskoven og ligger samtidig i kort gåafstand til både de gode badestrande, den hyggelige havn og centrum af Juelsminde. Det er dermed et rigtig godt udgangspunkt for et ophold, hvis I både vil være tæt på den storslåede natur, gå på opdagelse eller gøre brug af de mange kulturelle tilbud i området.

Værelserne
Alle de hyggelige og lyse værelser har en komfortabel seng, eget bad/toilet, skrivebord + stol, TV samt gratis WIFI. Flere af værelserne har udsigt ned over byen og ud til Kattegat. 
OBS: Der er inkluderet slutrengøring, dvs. at der ikke redes seng og skiftes håndklæder under opholdet. Nye håndklæder kan om ønsket afhentes i receptionen, evt. mod gebyr

Restaurant Færgehavn
Den enestående udsigt over by og vand kan også nydes fra hotellets restaurant, hvor der serveres super lækre gourmetretter baseret på årstidens råvarer. Prøv f.eks. en lækker 3-reters Juelsminde Menu eller forkæl dine smagssanser med en helstøbt gastronomisk oplevelse med en 5-retters sæsonmenu. Der bydes også på nytænkning af klassiske, danske retter blandet med det nordiske køkken.
I hotellets bar kan I holde pause eller afslutte dagen ved at nyde en drink, et glas vin eller en velsmagende øl. Når vejret tillader det, indbyder den hyggelige terrasse og have til ren afslapning. 

Oplevelser i nærheden af hotellet
·  Juelsminde Havnemuseum, hvor der fortælles om livet på havnen, da den var et travlt sted med mange fiskekuttere, jernbane og færger. I dag er havnen en stemningsfyldt lystbådehavn.
· Gallerier og kunsthåndværkere, f.eks. Pottemageren i Juelsminde, Galleri Mynster og glaspusterier som Hyrup Glashytte og R.S. Glas.
· Juelsminde Golfklub
· SUP board/Sit-on-top kajak
· I butikkerne i Juelsminde er der mange gode shopping muligheder.

Tag f.eks. på udflugt til:
· Slotsparker, Palsgaard
· Fængslet i Horsens 
· Industrimuseet i Horsens
· Den Genfundne Bro
· De nært ved liggende småøer, som Æbelø eller Hjarnø

Diverse
Fri parkering ved hotellet. El-lader forefindes ikke.


 

Faciliteter

 • Indretning

  • Bar
  • Restaurant
 • Kapacitet

  • Antal værelser
   70