Oversigt

Beskrivelse

Hotel Vinhuset har siden 1778 været Næstved’s Hotel. Dele af den fantastiske bygning går helt tilbage til 1500 tallet, og Hotel Vinhuset fremstår nu som et funktionelt hotel, der oser af atmosfære i de historiske rammer.

Hotellet er beliggende i den gamle bydel af Næstved, lige ved byens torv og gågaden med mange attraktive specialforretninger. Hotellet gennemgik en omfattende renovering i 2006, men har bevaret en række originale historiske træk. I dag tilbyder hotellet individuelt indrettede værelser med en unik stil, flere endda med himmelseng.  

Hotel Vinhusets a la carte-restaurant, "Vinhuskælderen", ligger i kælderen under hotellet. De smukke hvælvinger daterer sig helt tilbage til 1400-tallet. Nogle benævner kælderen "Munkekælderen", og der er historier om, at der i gamle dage var en underjordisk gang herfra og ud til Skovklostret / Herlufsholm. Det er en god historie, men den er ikke sand.

I restauranten serveres udsøgt mad til populære priser, og menukortet skifter flere gange om året, så sæsonens friske råvarer altid er i højsædet.

Som inspiration til lokale attraktioner kan nævnes et besøg på Gavnø Slot, Bonbon-Land, trætopbanerne Camp Adventure eller måske et besøg på Sydsjællands bedste badestrand ved Karrebæksminde.

Vi glæder os til at byde vores gæster velkommen på Hotel Vinhuset.

OBS: Afrejse i weekenden kl. 11

Ved ankomst efter kl. 21:00 mandag-lørdag og søndag efter kl. 14:00 skal der bruges en dørkode for at komme ind på hotellet.

Kontakt receptionen et par dage før ankomst for at få den oplyst.

Faciliteter

 • Afstande

  LEGOLAND
  205 m
  Banegård
  1 km
  Busstop
  50 m
  Hav/fjord
  200 m
  Indkøb
  100 m
  Lufthavn
  88 km
  Lystfiskeri
  200 m
 • Generelt

  Allergivenligt
  Ja
  Reception
  Ja
  Renoveret
  2006
 • Indretning

  Bar
  Ja
  Café
  Ja
  Restaurant
  Ja
  Roomservice
  Ja
  Tøjvask/rens
  Ja
 • Kapacitet

  Antal senge
  105
  Antal værelser
  56