Oversigt

Beskrivelse

Aalbæk gl. Kro, midt imellem Frederikshavn og Skagen, er en hyggelig dansk kro med en historie der går helt tilbage til 1818. Overalt på kroen vil I opleve en helt specielt atmosfære og stemning, både som gæst på hotellet og i restauranten.

I krostuen tilbydes traditionelle danske retter som smørrebrød eller stjerneskud mm. Her emmer af dansk hygge og mange gæster holder af at studere de gamle billeder af krostuen.

Når vejret tillader det kan frokosten nydes i vores hyggelige gårdhave eller vores dejlige have ved bækken. Vi tilbyder et varieret menukort og som en ekstra specialitet røger vi selv kød og fisk. Røgeovnen står i haven, så af og til dufter der lifligt af nyrøget laks eller andet godt. Køkkenchefen sammensætter hver sæson en ny menu, hvor der er taget udgangspunkt i årstidens råvarer.

I finder her den perfekte base til jeres oplevelser i Nordjylland. Hotellet samarbejder bl.a. med de fleste golfklubber i Nordjylland, hvis der står golf på programmet. Eller I kan vælge at køre den dejlige tur langs kysten til Skagen (måske endda på cykel) og her besøge f.eks. Skagen Museum eller fortsætte ud til Grenen og stå med et ben i Skagerak og Kattegat.


OBS: Husdyr kan medbringes på forespørgsel mod gebyr.

Faciliteter

 • Afstande

  Banegård
  500 m
  Golfbane
  5 km
  Hav/fjord
  800 m
  Indkøb
  100 m
  Lystfiskeri
  800 m
  By
  100 m
  Lufthavn
  100 km
 • Aktiviteter

  Petanque/boule
  Ja
 • Generelt

  Renoveret
  2009
  Handicapvenligt
  Ja
  Allergivenligt
  Ja
  Parkeringsmuligheder
  Ja
  Reception
  Og
 • Indretning

  Bar
  Ja
  Krostue
  Ja
  Restaurant
  Ja
  Røgfrit hotel
  Ja
 • Kapacitet

  Antal personer møder
  50
  Antal personer selskaber
  100
  Antal senge
  118
  Antal værelser
  59