Oversigt

Beskrivelse

Ringkøbing er en gammel handels- og søfartsby med en historie, der går helt tilbage til midten af 1200–tallet. I byen opleves stadig en intim og hyggelig atmosfære, og i bymidten ligger smukke, gamle huse ud til snævre, brostensbelagte gader.

Ved byens torv ligger Hotel Ringkjøbing - byens ældste hus. Bygningen er opført i bindingsværk ca. år 1600 og rummede på daværende tidspunkt byens og omegnens største købmandsgård. Siden 1833 har den dannet rammen om Hotel Ringkjøbing, der i dag er topmoderne.
På Hotel Ringkjøbing kan du få opladet din energi. Nyd et par dage med købstadshygge, god dansk mad og hinanden. 

Restaurant
Vores restaurant The Watchmans Pub er et stilfuldt og charmerende sted, der danne de perfekte rammer om middagen. Det være sig den romantiske for to eller familiemiddagen. Vi er kendt for at kræse om maden, både når det gælder smag, anretning og mængde - og hermed lægges op til en aften ud over det sædvanlige.

Værelserne på Hotel Ringkjøbing
Hotel Ringkøbing har 53 nyrenoverede værelser alle med bad/ toilet, kabel-tv, gratis internetforbindelse, strygejern og hårtørrer.

Standardværelserne er beliggende på 1. og 2. sal i sidebygningen ud mod torvet og er individuelt indrettede.
Der findes ikke elevator i bygningen. På forespørgsel kan man opgraderes til et værelse i hovedhuset mod kr. 200,- pr. nat.

Oplevelser omkring Hotel Ringkjøbing
Med et besøg i Ringkøbing er en tur til Vesterhavet næsten et "must". Vesterhavet er alt fra efterårets muligheder for at lede efter rav på stranden, over frådende vinterstorme til bagende sommerdage i klitterne for hele familien. Uanset hvornår man besøger Vesterhavet, får man en naturoplevelse for livet. Skal der ske lidt mere, kan vi foreslå et besøg hos Adventure Parken eller Familiepark West.

Ta’ f.eks. på udflugt til disse steder:
· Naturkraft
· Laubjergs Rosenhave
· Sandskulptur i Søndervig (fra maj – oktober)

Diverse 
Bemærk at der ikke er daglig rengøring i dette tilbud.
Mindre kæledyr er velkomne på hotellet - dog mod betaling af et mindre tillæg.

 

Faciliteter

 • Indretning

  • Bar
  • Restaurant
 • Kapacitet

  • Antal personer selskaber
   100
  • Antal værelser
   51