Oversigt

Beskrivelse

Grundet TOTALRENOVERING lukker Ostseehotel Damp fra 27.10.2019 og frem til medio maj 2020

I midten af maj 2020 slår vi så dørene op til et komplet nyt og lækkert hotel - I kan glæde jer ;o)

_________________________________________________________________________________________

Ostseehotel Damp er smukt beliggende lige ud til Østersøen. Her findes den ultimative palette af wellness- og skønhedsbehandlinger, som du frit kan vælge imellem. Samtidig er der et stort badeland, butikker, restauranter, cafeer og et væld af forskellige aktiviteter til hele familien. Det perfekte valg for den travle børnefamilie, tæt på den danske grænse.

Uanset om du kommer her alene, sammen med en du holder af, eller sammen med hele familien, kan du nemt finde et passende værelse. Vælg mellem Standard, Komfort og Deluxe – og mellem havudsigt, tagterrasse og komfortbadeværelse med et indbydende, rundt badekar. Der er mulighed for halv- eller helpension.

Gratis trådløst internet.

Restaurant Spitzbergen
Nordisk stemning med en imponerende udsigt til lystbådehavnen, et spektakulært åbent køkken-miljø og et utal af udsøgte delikatesser – det er buffet-restauranten Spitzbergen. Her kreerer vore kokke dagligt - med stor lidenskab og dygtighed - kulinariske lækkerier i den sofistikerede atmosfære.

Wellness, aktiv ferie og familieferie
Hvis du virkelig vil forkæle dig selv, er en tur i Vital Centrum Damp lige sagen. I denne verden af saunaer og dejligt, indbydende badevand, glemmer du lynhurtigt din travle og stressende hverdag. Tiden flyver af sted mens du opholder dig her - og der er ingen tvivl om, at du føler dig som født på ny, når du forlader stedet.

Andre foretrækker at dyrke forskellige former for sport under deres ferie. Hvis du hører til blandt denne gruppe af gæster, kan du se frem til et begivenhedsrigt ophold på Ostseehotel Damp. Du kan tage en tur i Fun & Sport Center og spille tennis, badminton, squash, basketball, volleyball og fodbold. Du kan også prøve kræfter med klatretårnet eller forsøge dig med inline skating. Fitnesscentret tilbyder både motion og styrketræning, så du får bestemt ikke tid til at kede dig.

Der er også muligheder for udendørs aktiviteter som windsurfing, sejlads eller ridning, mens du opholder dig på Ostseehotel Damp. Eller tag en afslappende dag på stranden.

For børnefamilier er det imidlertid slet ikke til at komme uden om det subtropiske vandland Aqua Tropicana, der er smukt beliggende lige ned til Østersøen. Nyd det varme vand og synet af bananpalmerne, der året rundt skaber en pragtfuld, sydlandsk atmosfære i vandlandet. Der er slet ingen tvivl om, at børnene vil elske at lege og svømme i det dejlige, laguneagtige vand. Du kan være sikker på, at der venter mange dejlige ferieoplevelser for hele familien på Ostseehotel Damp.

Husdyr kan medbringes på forespørgsel, mod gebyr.

 

Faciliteter

 • Afstande

  Banegård
  15 km
  Busstop
  10 m
  Golfbane
  20 km
  Hav/fjord
  10 m
  Lystfiskeri
  500 m
  By
  150 km
  Lufthavn
  130 km
  Flensburg
  58 km
  Rostock
  248 km
  Puttgarden
  141 km
 • Børneaktiviteter

  Børnepasningsmuligheder
  Ja
  Legeplads
  Ja
 • Generelt

  Parkeringsmuligheder
  Ja
 • Indretning

  Café
  Ja
  Diskotek
  Ja
  Krostue
  Ja
  Restaurant
  Ja
  Røgfrit hotel
  Ja
  Tøjvask/rens
  Ja
 • Kapacitet

  Antal personer møder
  500
  Antal personer selskaber
  400
 • Velvære

  Dampbad
  Ja
  Fitnesscenter
  Ja
  Massage
  Ja
  Sauna
  Ja
  Solarium
  Ja
  Swimmingpool inde
  Ja
  Wellness
  Ja
  Badeland
  0