Oversigt

Beskrivelse

Inkluderet i prisen er:
Fri entré til badeland inkl. Vikinge saunaområdet "Värmland" (tekstilsauna).
Fri entré til Indoor-Spasspark (ekskl. leje-, plads- og kursusgebyr).
Fri entré saunaområdet Mare Mara med 8 forskellige saunaer, hvilerum med havudsigt, afslapningspool og vitalbar.
Pr. person 1 x linnedpakke (Linned, 2 håndklæder, 2 viskestykker).
Slutrengøring, el, vand, varme.
Pr. bolig 1 p-plads i nærheden af huset.

 
Ostseehotel Damp/Ostseehotel Midgård ligger ved den fantastiske Østersøstrand mellem Eckernförde (20 km) og Kappeln (10 km) og er en del af Ostsee-Resort Damp. Resortet er et paradis for familier, par og alle, der elsker naturen, sport, wellness og afslapning. Den lange sandstrand, de mange fritidsaktiviteter, mangfoldigheden af spisesteder, atmosfæren ved yachthavnen og meget mere, sørger for et uforglemmeligt ophold.

Det føles som en rejse til en helt anden verden, når man træder ind på ”Ostseehotel Midgård”, for allerede i hotellobbyen begynder vikinge-eventyret! Tømmer, træ og varme jordfarver præger det nye Ostseehotel Midgard i Ostsee Resort Damp, bare 70 km. syd for den dansk-tyske grænse. Antydningen af en vikinge-landsby og et landsby-torv med et kolosalt træ fuldender indtrykket af at være trådt ind i de gamle vikingers verden. På hver etage følger man vikingerne på deres rejser. Landkort, vægmalerier, stjernebilleder og specialt lavede tæpper tager hele tiden de nysgerrige gæster længere og længere væk på vikingernes rejser over de store have.

4.000 m² Wellness & Spa (fri adgang som gæst i komfort- og superior-værelserne)
Enestående wellness område med udsigt over Østersøen. Stor havvand-swimmingpool, saunaområde med 7 forskellige saunaer (OBS: saunaområdet er tekstilfri!!), hvilerum med havudsigt, afslapnings-pool, Wellness- og massagebehandlinger, Beauty, Kosmetik, Thalasso, Ayurveda (alle behandlinger mod forudbestilling og gebyr) og fitness-center med mange forskellige fitness-maskiner. Desuden finder I her Vital Bar, hvor vi serverer sunde wellness-cocktails og energi-drinks.

A la carte Restaurant Isfjord
A la carte restaurant Isfjord er stedet, hvor I altid kan finde noget specielt. Her kan I nyde det store udbud af kulinariske højdepunkter, de udvalgte vine, den hyggelige atmosfære og den flotte udsigt over marinaen. Restauranten har navn efter den over 100 km lange Isfjord, der er den længste fjord på Svalbard. Lige så afvekslende som vejret oppe på øerne i Polarhavet er, lige så varieret og mangeartet er udvalget i vores a la carte restaurant Isfjord.Det overordnede motto for alle retter på menukortet er: "Glasklart“. Gæsterne skal vide, hvad retterne indeholder og hvor det kommer fra. Dagen igennem skal gæsterne selv kunne vælge deres helt personlige måltider blandt de præsenterede ingredienser, der så bliver tilberedt frisk og individuelt. Om aftenen serveres gennemskuelige og forståelige à la carte retter for gæsterne.

Buffet-Restaurant Spitzbergen
Oplev, hvor spændende en buffet kan være. Både præsentationen og smagen af de mange lækre retter! I vores buffetrestaurant Spitzbergen gør den store kvadratiske buffet-disk aftensmaden til en helt særlig oplevelse. Et af de nye højdepunkter er vores "Front-Cooking-Station!" Maden fås simpelthen ikke mere frisklavet! Mens I ser på, tilbereder kokken fisk, kød eller bare et spejlæg for øjnene af jer efter mottoet "Just in Time“.
Buffetrestaurant Spitzbergen er det perfekte valg for alle, der elsker at blive inspireret, forkælet eller bare blive sulten ved buffeten. Til morgenbordet, eftermiddagskaffen med kage eller til aften. Med udsigt over den store marina er buffetrestaurant Spitzbergen stedet, hvor solelskere og gourmeter mødes fra tidligt til sent for at hygge sig og spise godt. Nyd den fantastiske udsigt og ta' gerne plads i en af de charmerende strandstole på den 250 m2 store udendørs terrasse – eller indenfor i restauranten bag de store panorama-vinduer.

Buffet-Restaurant Limerick
Livlig, sympatisk og afslappet. Her bliver gæster fristet af et bredt udvalg af friske og veltillavede retter, og her er noget for enhver smag for unge og gamle, store og små. For vores mindste gæster har vi lavet et stort hjørne med legeplads, spil og andet. Så hvis børnene ikke er sultne, så bliver de det undervejs. Vi siger velbekomme - til hele familien.

Vin´s Diner
Hvis lækkersulten pludselig melder sig, er Vin's Diner det helt rigtige sted at slå sig ned!
Enjoy it the American way! Forkæl jer selv med kold og forfriskende snack i  den bedste amerikanske 50'er stil. Vin’s Diner direkte på strandpromenaden har alt det, man behøver på lang, solrig feriedag ved stranden. Ta' en slentretur på strandpromenaden, og bliv fristet af udvalget fra Burger & Co. i vores amerikanske "Diner". Var det noget med en ægte "American Cheese Burger" eller en frisk Cæsar salat, en Vege-burger eller en traditionel Hot Dog - med det hele vel og mærke? Til dessert byder Vin's Diner på lækre muffins og selvfølgelig New Yorker Cheesecakes!
Børnene har deres helt eget menukort, men skal måske ha' hjælp til at vælge.... Skal det være en kold eller varm forfriskning? Også her har Vin’s Diner også et stort udvalg. Vælg mellem de mange forskellige kolde drikke og de talrige kaffe-specialiteter. Vi har helt sikkert også jeres favoritter.
Find jeres yndlingsplads indenfor hos Vin's eller nyd det gode vejr ved bordene ude på strandpromenaden, og nyd udsigten og den milde Østersø brise.

Caféer og Pub’s
Sprudlende og farverige cocktails, kolde øl - frisk fra fad, velsmagende vine eller frisklavede kaffespecialiteter. På Strandbar Barbados serverer vi lækre og eksotiske cocktails, og til de hyggelige aftentimer kan I vælge mellem 2 charmerende knejper (i ordets bedste forstand!): I den rustikke "Bierstube" Moby Dick, hvor det er tilladt at ryge, serverer vi også slesvig-holstenske egns-delikatesser, mens sømænd og bolværksmatroser finder maritime charme og stemning fra de 7 have i Dat Ship. I Hammaburg kan I nyde gin, whisky, cocktails og meget mere, mens I nyder udsigten over lystbådehavnen.

Familie-træf
er stedet, hvor hele familien kan hygge sig, og hvor de yngste kommer i første række. Her kan kreativiteten udfoldes med bl.a. pensler, papir og saks samt masser af sjove fællesaktiviteter med leg og sang. Glæd jer også til at møde vores skønne maskot, dragen Leif, som bor her i Familie-træf.

Fantastisk badeland for hele familien  -  ”Entdeckerbad”
-et spændende badeland med tilbud til børn (og andre vandhunde) i alle aldre.

Mærk for eksempel suset på vej ned gennem SPEED-rutsjebanen eller den 80 meter lange vandrutsjebane eller tag turen ned ad den brede rutsjebane, der går igennem et klippelandskab. Undervejs sørger skiftende belysning og billeder som bliver vist på vægge og rør, for en ekstra dimension.

Mindre børn vil næsten ikke være til at drive op af børnebassinet med ubåden ”Yellow Submarine” og det dejlige, varme vand. Et væld af dyser og brusere får vandet til at sprøjte, boble og kilde – både under og over overfladen.  Glæd jer til en fantastisk familieoplevelse.

I det store bassin kan man tage sig en forfriskende svømmetur. Kigger I ud gennem glasfacaden, kan I nyde synet af stranden og Østersøen lige udenfor – og kigger I op i loftet, kan I se 3D laser effekter der minder om nordlys. I kan også svømme igennem en "sluse" der fører direkte ud til det dejlige friluftsbassin.

Värmland
Värmland er et stort saunaområde ifm. badelandet, som må benyttes MED badetøj. Der er altså tale om en såkaldt tekstilsauna (dette er enestående i Tyskland). Värmland er altså nu stedet hvor hele familien "kan svede". Kom og prøv damp-sauna, krydder-sauna, vikingebrusebad og meget mere.

Kubbsala
Her kan du tage kegler...
Bowling – sportsbar – musik – restaurant – lounge. 10 bowlingbaner og 2 keglebaner, Sky sportsbar, billard, bordfodbold, Dart, live-optrædener, Pizza, Pasta & Co, tema-aftener, f.eks. måneskinsbowling med ultraviolet lys, laserprojicering, DJ mm.

Funhalla
3500 m² stor indendørs legepark: (gratis adgang, gebyr på flere aktiviteter/leje af baner og udstyr) Indendørs skaterpark, hvor man kan stå på waveboards, løbe på inliners, klatre i klatretårn, og fri-klatre på 53 forskellige ruter (270 m²). Der er squashbane, indendørs beachvolleybane, 2 udendørs tennisbaner, badmintonhal, multifunktionsbaner og mulighed for bueskydning.  

Børnelegeland
Kids Club med alderstilpassede aktiviteter for børn fra 1-12 år (se åbningstider på stedet), Indendørs klatreområde med boldbassin, værkstedshjørne osv. Afvekslende dagsprogrammer, f.eks. Tema-dage, børnediskotek m.m.

DAMP
Dette store og velplejede resort består af hotellet med 400 værelser på 10 etager, samt 207 feriehuse, restauranter, café, bars (til dels sæsonåben), indkøbsgade med supermarked, bagerbutik, souvenirbutik osv. I nærheden af yachthavnen er der også bådudlejning, speedbådsskole og vaskeri. Derudover udlejning af strandkurvestole (i sæson), gebyrfri P-plads ved indgangen til området med shuttlebus hver 20. minut. Betalingsparkering ved hotellet/husene, busholdeplads og shuttlebus holdeplads ved hotellet.

 

Faciliteter

 • Afstande

  • Hav/fjord
   100 m
  • Indkøb
   100 m
  • By
   15 km
  • Flensburg
   58 km
  • Rostock
   248 km
  • Puttgarden
   141 km
 • Aktiviteter

  • Tennisbane ude
 • Børneaktiviteter

  • Aktivitetsrum/legerum
  • Børnebassin
  • Hoppepude
  • Legeland
  • Legeplads
 • Generelt

  • Parkeringsmuligheder
  • Reception
  • P-Pris pr dag
   75
 • Indretning

  • Bar
  • Café
  • Elevator
  • Krostue
  • Restaurant
  • Røgfrit hotel
 • Velvære

  • Dampbad
  • Fitnesscenter
  • Massage
  • Sauna
  • Swimmingpool inde
  • Swimmingpool ude
  • Wellness
  • Badeland